reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja tez nic nie wiem na temat wod ani skurczy ani czopa bo w 1 ciazy tego nie przezylam ;) Jedyne czego sie boje to tego ze jakbym przyjechala do szpitala,zrobia mi usg i wyjdzie duza dzidzia to i tak mnie pokroja...choc mysle ze teraz ponad 4 kg miec nie bedzie chyba ? :eek:

reklama
Ja dziś oszczędnie - na rosolku :D jak się dowiedziałam że młody 3kg ma to się przerazilam :p już jestem w lozku i za chwilę zasne, jutro kolejny męczący dzień I to już od 8 bo na tą policję muszę jechać a tak strasznie mi się nie chcę, jeszcze szkoła rodzenia i od 14 znów zajęcia ... masakroza, najchętniej zrobilabym już sobie wolne :p

Juana Julek super imie !!! :)

Jezu co się dzieję na tym forum :) każda skurcze. To chyba tylko ja zostanę mimo że termin tuż tuż a ani czop nie odszedł ani żadnych skurczy ani nic.

Chrobek, Tymek mi sie bardzo podoba! Szkoda ze teraz takie oklepane dosyć.. Sama bym tak synka nazwała, gdyby nie to ze juz 10 lat temu z mężem umówiliśmy sie ze jak wytrzymamy ze sobą i "dorobimy" sie dziecka to syn bedzie miał na imię Gabryś :)

Cień Wielkiej Góry jak się czujesz?
A Sarna?
Maya?
Ja jestem cała spanikowana... tzn nie, nie jestem :) po prostu nie jestem jeszcze gotowa hihi

Kurcze Dziewczyny ja Was podziwiam za ten spokój :)
Cień na Twoim miejscu już bym była dawno w szpitalu... taka ze mnie panikara jest :/ naprawdę... nie dałabym rady tak po prostu czekać...
Zresztą moja mama mi ciągle powtarza że panikuje niepotrzebnie...

reklama
Ehhhhhhhh właśnie sprawdziłam maile... przyszedł mail od faceta któremu M robił ofertę rok temu w marcu czy temat jest aktualny bo oni chcą już to robić.... czyli znowu mojego chłopaka nie będzie przez 5 dni w tygodniu w domu.... i to 350 km od Katowic :/
Suuuuuuper...... ciekawe kiedy to nastąpi :/

Do góry