reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Matko.... Co tu sie dzieje???
Cień ja bym juz nie czekala na Twoim miejscu. Ściągaj męża i jedź!!!
Fanti dziękuję za rezerwowe miejsce... Moj to się aż usmial jak mu przeczytałam co napisalas :)

Kobietki my jestesmy MARCOWE.... Kłaść się wszystkie do lóżka i leżeć na spokojnie... Ewentualnie gęsiego pod prysznic po kolei :)

Sarna jak tam???

Ja się troche uspokoilam juz. Wszystko gotowe do szpitala starszy do teściów tez spakowany... Pobudka o 5... I będziemy jechac ..
Sarna, cień podtrzymujecie adrenalinę na wysokim poziomie, przeczuwam poród live :D

Serduszko trzymamy kciuki z całych sił! Zaufaj lekarzom, skoro nie skreślili Kuby z listy zabiegowej z powodu wyników to wiedza co robią! Meliske na sen, a od rana jesteśmy z wami!
Arusiowa... Sęk w tym ze lekarze tych wyników nie widzieli jeszcze.... Zobacza jutro. Dzis je mąż odebrał dopiero takze wszystko sie okaże jutro co zrobia z takimi wynikami....

Fanti 2 szt. Mówią że mają skurcze a przed chwilą cień... to są 3sztuki więc jakby czasem coś to 3 wiadomości o porodzie mogą być z rana :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Wogole to dzisiaj mojego tata skonczyl 50 lat troche się %% i uznał że idzie spać bo nie dość ze jest już ,stary' to jeszcze dzisiaj dziadkiem nie zostaje :D i nie będzie gadał już głupot do mnie bo jeszcze ze stresu popuszcze :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

U mnie spokój... Mimo nerwów ... Totalnie nic. Ani nie twardnieje... Ale to mnie cieszy przeogromnie... Młody aktywny w brzusiu... A i ja się czuje ogólnie dobrze. Zaraz się klade. Pewnie nie zasne będę pilnować ktora sie tu rozpakuje....

U mnie spokój... Mimo nerwów ... Totalnie nic. Ani nie twardnieje... Ale to mnie cieszy przeogromnie... Młody aktywny w brzusiu... A i ja się czuje ogólnie dobrze. Zaraz się klade. Pewnie nie zasne będę pilnować ktora sie tu rozpakuje....

Ja chyba też nie idę spać bo boję się że rano okaże się że zostałam tylko ja do porodu ;)

Juana zostaniemy we dwie bo ja do marca nie rodzę, u nas śnieg dziś ogromny a ja się z Bronkiem umówiłam na wiosnę :)

reklama
Ja jak powiedziałam mężowi co się dzieje an forum, że jedne już urodziły, że tyle Was skurcze odczuwa to stwierdził, że oszukistki jesteście, bo w końcu przecież marcowe miałyśmy wszystkie być :p:p hehehhe

Trzymam kciuki za spokojną noc :) Idę się kąpać i mykam spać :D:D

Do góry