reklama
dzastibasti
Fanka BB :)
Isia bo Ty to jesteś wyjątkowy egzemplarz
nailie
Isia moze Cie "wezmie z zaskoczenia"
Dzasti ja nie mialam zadnych, jak pisalam, pojechalam na tą patologię na obserwację i jeszcze tego samego dnia ok polnocy po ktg polozne sie mnie pytaly czy oby na pewno nie mają dzwonic na porodowke, to samo bylo ok 4 w nocy kiedy skurcze juz zaczynaly budzic - bylam pewna ze to jeszcze nie to i mam czas, dopiero ok 8 pojechalam bo juz zaczynalo bolec no i dopiero wtedy zaczelo sie robic rozwarcie, wirc w sumie mialam troche racji. tylko te skurcze mialam, zadnego czopa, czyszczenia, braku apetytu, nic
Dzasti ja nie mialam zadnych, jak pisalam, pojechalam na tą patologię na obserwację i jeszcze tego samego dnia ok polnocy po ktg polozne sie mnie pytaly czy oby na pewno nie mają dzwonic na porodowke, to samo bylo ok 4 w nocy kiedy skurcze juz zaczynaly budzic - bylam pewna ze to jeszcze nie to i mam czas, dopiero ok 8 pojechalam bo juz zaczynalo bolec no i dopiero wtedy zaczelo sie robic rozwarcie, wirc w sumie mialam troche racji. tylko te skurcze mialam, zadnego czopa, czyszczenia, braku apetytu, nic
Ostatnia edycja:
KubusiowaMama
Dzastibasti nic a nic nie przeczuwalam. Nie odszedl czop, nie biegalam czesciej do lazienki, nie mialam zwiekszonego apetytu... Nic. Absolutnie. Pamietam tylko ze obudzilam sie rano, poszlam do łazienki i jak spojrzalam na brzuch to sie zdziwilam. Az Meza wolalam zeby zobaczyl-bo brzuch byl strasznie waski i dlugi;D ale tego tez nie powiazalam ze zblizajacym sie porodem. Myslalam ze sie malenstwo jakos dziwnie ulozylo a o 16 tego dnia zaczely sie skurcze
Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
Juana@
Dzasti ja nic nie przeczuwałam przy Hani. Urodziła się prawie dwa tygodnie przed terminem. Nie miałam żadnych skurczy ani innych objawów, rano jak leżałam w łóżku odeszła mi część wód i moja pierwsza myśl to że miałam jeszcze do fryzjera iść przed porodem Pojechaliśmy do szpitala i skurcze zaczęły mi się dopiero po oksytocynie.
misssoni
Cień ja takie paski mam ale kupowałam je przez internet bo w aptece nie udało mi się ich znaleść. Ja chyba bym na ip jechała. Masz skurcze?Ja sie bede bala w nocy,maz w pracy a ja sama z corka...Dobrze ze do pracy ma 10/15 minut
Ja już dziś nie czuję żebym miała już rodzić ale mam świadomość już że zostało 2 max 3 tygodnie..
Serduszko trzymam kciuki!!!! Będzie dobrze
Pamiętajcie, że jeszcze tylko 3 miejsca zostały.. Sara jedno już rezerwuje, Bursztynek widzę też.. i koniec.. prawie..
Cocosh zaciskaj nogi albo śpiesz się bo widzisz co się dzieje.. Volka i Isia walczą o ostatnie miejsce
Mam rezerwowe jedno miejsce ale to dla Serduszka.. sama rozumiesz, że jej się należy
Serduszko trzymam kciuki!!!! Będzie dobrze
Pamiętajcie, że jeszcze tylko 3 miejsca zostały.. Sara jedno już rezerwuje, Bursztynek widzę też.. i koniec.. prawie..
Cocosh zaciskaj nogi albo śpiesz się bo widzisz co się dzieje.. Volka i Isia walczą o ostatnie miejsce
Mam rezerwowe jedno miejsce ale to dla Serduszka.. sama rozumiesz, że jej się należy
reklama
poziomka07
Dzasti, mi odszedł czop na kilka dni wcześniej, ok 5 rano obudziły mnie skurcze, ale nawet nie sprawdzałam czy sa regularne i ile trwają, trochę mnie przeczyscilo, ale nie jakoś bardzo, chyba tylko dwa razy byłam w wc, o 6 obudziłam męża i pojechaliśmy do szpitala, ale szczerze mówiąc myślałam, ze mnie odeślą, ze fałszywy alarm. Zrobili mi ktg i powiedzieli, ze na pewno urodzę tego samego dnia bo skurcze juz mocne co mnie zdziwiło bo ja je słabo czułam. No i urodziłam 13 godz pózniej.
A na dzień czy kilka dni przed porodem absolutnie nic nie czułam, żadnych symptomów czy straszaków.
Moja mama twierdzi, ze ona drugi porod miała duzo łatwiejszy od pierwszego, żeby i u mnie tak było
A na dzień czy kilka dni przed porodem absolutnie nic nie czułam, żadnych symptomów czy straszaków.
Moja mama twierdzi, ze ona drugi porod miała duzo łatwiejszy od pierwszego, żeby i u mnie tak było