reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja na chwilke... no Mloda i jak z Twoim brzuchem?
Cocosh to trzymaj sie do piątku!!
Kubusiowa benefitow tylko pozazdrościć. W Uk to kiszka.
Manka ja rodzilam w koszuli szpitalnej, byłam tak przejęta porodem, że wszystko było mi jedno kto jest i co robi.
Anka i co tam?? Daj znac jak tylko będziesz mogla!!
A ja dzisiaj poszlam na zakupy tzn tak sie przejść po sklepach bo stwierdziłam, że synuś pewnie będzie leniwy zeby wyrobić się w terminie wiec mu pomogę...haha no i od wieczora mam skurcze a moj m zly na mnie, bo moja mama przyjeżdża dopiero jutro wieczorem. Czekam ba rozwoj akcji, ale bole sa co raz mocniejsze. No ale może to znowu fałszywy alarm

O ja Cie Sarna to za Ciebie tez kciuki trzymam :) Informuj nas na biezaca :p

Barbra moze zle doczytalas ? Bo Ania pisala, ze zastanawiaja sie nad cc bo juz sie rozwarcie robi :p no chyba, ze ja cos przeoczylam :D

reklama
Do góry