reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny słuchajcie pakujemy się na prom, potem łapiemy stopa w Szwecji i docieramy do Norwegii rodzić :D

Kubusiowa zazdraszczam :p
Cocosh dobrze że się odezwałaś w dwupaku! Z Twoja tendencja do puchniecia to całe szczęście ze nie przyszło Ci rodzić latem....
AniaBe kciuki jak pozytywne rozstrzygnięcie!
Fanti chyba zaczęłabym na Twoim miejscu jakiś felieton o twojej lekarce pisać a potem sprzedalabym do lokalnej gazety- byłby bestseller :D

O tyle co zapamiętałam komu odpisać... Sorki łeb jak sklep mam.
Aha volka wyobraź sobie ze menzu zamiast na zęby wydał ta kasę np. na nowe felgi do auta, od razu poczujesz się lepiej :p

Hej.
Cocosh ja tez mam niestety tego paciorkowca:\zdrowka dla meza!

Ania.jak tam sytuacja?

Ja tez mam czasami taki dziwne cos wlasnie samym dolem,takie az boli czasami.

Wiecie co,mam wrazenie ze ostatnim czasem brzuch mi nie urosl nic i juz sie.martwie czy mala rosnie:(

Isia to masz malego uparciucha,pewnie dziewczynka bo one takie wstydliwe i nogi zaciskaja:) ja tez sie pozno dowiedzialam:)

Moja mala ma teraz jakies fazy,jeden dzien bedzie spokojna i takie delikatne ruchy a na.drugi dzien boli mnie caly brzuch bo obkopuje tak

Młoda weź ciepły prysznic mi ostatnio pomogło tylko mnie bolało co 3 min, a jak dziecko sie nie rusza to zjedz coś słodkiego albo zimnej wody sie napij

Manka jak jak rodziłam był dzień odwiedzin studentów i 10 lasek siedziało przy mnie i zakładały mi wenflon, cewnik, robiły lewatywę, pomagały mi papiery wypełniać, były przy przebijaniu wód i szczerze mówiąc w ogóle mi to nie przeszkadzało tylko ja po oxytocynie nie dostałam skurczy i na cc mnie wzięli ale bardzo miło wspominam te dziewczyny były bardzo pomocne, pocieszały mnie i traktowały jak jakąś księżniczkę. Ale jak ktoś rodzi i ma skurcze to chyba wszystko mu jedno ile osób sie na niego gapi, moja szwagierka jak rodziła rozebrała sie do goła bo stwierdziła że piżama jej przeszkadza i miała wszystkich gdzieś, tylko sie myśli o tym żeby dziecko wyszło i patrzy na zegar kiedy skurcz bedzie

Mi gin po cc jak byłam na kontroli po 6 tygodniach to powiedział że mogę spokojnie ćwiczyć

reklama
Co się tu podziało szok Ania urodziła a ja poszłam tylko na pizze :)
Nadrobilam posty ale odpisać już nie pamiętam komu i co :p sorki

Do góry