reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dzastibasti w Katowicach jeszcze nie ma zakazu... są ograniczenia ale czy ktoś się nimi przejmuje? Ciekawa jestem sama :)

Fanti nie dziwię Ci się :/ Mnie by już kurwica wzięła

Wiesz można na prawdę doła załapać.. czytam forum macie jakieś konkretne informacje.. wiecie coś.. możecie ufać swojemu lekarzowi itd.. a ja? Nie wiem nic.. nie mogę na niczym opierać się.. nic nie mogę się dowiedzieć..
Dziś mężowi opowiadam o wizycie i mówię, że choć raz wiem, że szyjka długa.. a on na to "a wierzysz jej?"
No i fakt.. skoro robiąc usg widziała w miejscu dupy głowę to może i szyjkę pomylić.. :(

reklama
Z Żor do Katowic niedaleko, więc nic nie wiadomo... Właśnie mnie to zastanawia jak to jest pilnowane ... czy pielęgniarki czy co ... Ja w poniedziałek idę do szpitala ale tylko po wyniki ..

Oj biedna Fanti, rzeczywiście jakaś dziwna ta Twoja lekarka, ale może za tydzień bardziej Ci się przyjrzy ...

Do góry