reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Hmm Kamila wydaje mi się ze walizka jest na samym dole a te górne warstwy to pewnie z jakiegoś pudełka[emoji14]babka zrobiła... sama nie wiem właściwie

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Asieńka ja frytki we frytkownicy robię ale jak nie miałam to na patelni teflonowej, mało oleju szło a szybko sie smażyły, na pewno szybciej niż w garnku

A ja dzisiaj krokiety robię, mąż sobie zażyczył z parówką i serem, czasem jeszcze pieczarki daje ale nie mam dzisiaj i on to keczupem polewa puzniej

volka ja w domu nic do jedzenia nie mam :) nawet jajek ani chleba - wczoraj juz nie miałam sił na zakupy, a jak dzis napisałam smsa do mojego zeby mi chociaz drozdzówke kupił jak bedzie wracał z pracy to stwierdził ze telefonu nie wyjmował i nie zauważył :D wiec wyjadam to co jest ... został popcorn do microfali i kisiele w kubku :D hehe

Ja teraz robię frytki na patelni bo nie mam ani frytkownicy Ani garnka i piekarnika też nie mam[emoji14]a u taty robilismy w takim garnku ,ala' na frytki i do tego garnka w komplecie było sitko żeby ich nie łowić :) ew. Jak się nie chciało szkrobac ziemniaków to do piekarnika mrożone[emoji14]

Dzwonię do mojego i pytam (od tygodnia) w czym chce iść w końcu bo Będę prasowac dla siebie to jemu od razu też... myślałam ze wiecie jeansy i ma taką fajną koszulę w kratkę fajna jest ani nie elegancko ani na sportowo pol na pół a mój ukochany
,eeeeee weź wyprasuj mi zwykłą koszulkę z krótkim rekawem'
Ale pytam... to nie chcesz iść w tej koszuli w kratkę wiesz jednak to nie jest w domu tylu ludzi na sali itp. Nie chcesz być trochę elegancki?

, pierdoo***e się gniesc w koszuli ide w koszulce :D po za tym elegancko to mogę wyglądać na weselu a to też nie jest powiedziane że nie przebiore sie po kościele w dres ...no więc wyprasuj mi tą białą koszulkę co mi kupiłaś a teraz muszę kończyć bo mandacik mi się szykuje'

Hahaha i zaś będą gadać ,a Ty nie masz innych ubrań w domu' a Ty nie mogłeś ubrać się jakoś elegancko ... :D

Ważne że ja będę na ,elegancko' a nie będę traktować go jak dzidziusia że ma ubrać to co mu mamusia Paulinka naszykuje nie chcę iść w koszule to niech idzie nawet na golasa :D

Mloda idz baw sie dobrze ,impreza szybko zleci i pewnie dobre jedzonko będzie to wciagnij za nas wszystkie :)

reklama
oooo to już za 4 dni :) ale tu nas dużo lutówek :) hihi torcika bym zjadła :D ale poczekam do 15 :) chyba ze kupie cos na walentynki :p ja kończe 29 za 9 dni :) i zostanie mi tylko rok do 30tki :D chociaz powiem wam ze wcale sie na tyle nie czuje ... wrecz przeciwnie czuje sie jak gówniara co to jeszcze nic nie wie i cały czas durnia z siebie robi :p no cóż ... ktoś musi :)

Do góry