reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
Hmm Kamila wydaje mi się ze walizka jest na samym dole a te górne warstwy to pewnie z jakiegoś pudełka[emoji14]babka zrobiła... sama nie wiem właściwie
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
clodi
Asieńka ja frytki we frytkownicy robię ale jak nie miałam to na patelni teflonowej, mało oleju szło a szybko sie smażyły, na pewno szybciej niż w garnku
A ja dzisiaj krokiety robię, mąż sobie zażyczył z parówką i serem, czasem jeszcze pieczarki daje ale nie mam dzisiaj i on to keczupem polewa puzniej
A ja dzisiaj krokiety robię, mąż sobie zażyczył z parówką i serem, czasem jeszcze pieczarki daje ale nie mam dzisiaj i on to keczupem polewa puzniej
kamilaasami
volka ja w domu nic do jedzenia nie mam nawet jajek ani chleba - wczoraj juz nie miałam sił na zakupy, a jak dzis napisałam smsa do mojego zeby mi chociaz drozdzówke kupił jak bedzie wracał z pracy to stwierdził ze telefonu nie wyjmował i nie zauważył wiec wyjadam to co jest ... został popcorn do microfali i kisiele w kubku hehe
MłodaMama93
Ja teraz robię frytki na patelni bo nie mam ani frytkownicy Ani garnka i piekarnika też nie mam[emoji14]a u taty robilismy w takim garnku ,ala' na frytki i do tego garnka w komplecie było sitko żeby ich nie łowić ew. Jak się nie chciało szkrobac ziemniaków to do piekarnika mrożone[emoji14]
Dzwonię do mojego i pytam (od tygodnia) w czym chce iść w końcu bo Będę prasowac dla siebie to jemu od razu też... myślałam ze wiecie jeansy i ma taką fajną koszulę w kratkę fajna jest ani nie elegancko ani na sportowo pol na pół a mój ukochany
,eeeeee weź wyprasuj mi zwykłą koszulkę z krótkim rekawem'
Ale pytam... to nie chcesz iść w tej koszuli w kratkę wiesz jednak to nie jest w domu tylu ludzi na sali itp. Nie chcesz być trochę elegancki?
, pierdoo***e się gniesc w koszuli ide w koszulce po za tym elegancko to mogę wyglądać na weselu a to też nie jest powiedziane że nie przebiore sie po kościele w dres ...no więc wyprasuj mi tą białą koszulkę co mi kupiłaś a teraz muszę kończyć bo mandacik mi się szykuje'
Hahaha i zaś będą gadać ,a Ty nie masz innych ubrań w domu' a Ty nie mogłeś ubrać się jakoś elegancko ...
Dzwonię do mojego i pytam (od tygodnia) w czym chce iść w końcu bo Będę prasowac dla siebie to jemu od razu też... myślałam ze wiecie jeansy i ma taką fajną koszulę w kratkę fajna jest ani nie elegancko ani na sportowo pol na pół a mój ukochany
,eeeeee weź wyprasuj mi zwykłą koszulkę z krótkim rekawem'
Ale pytam... to nie chcesz iść w tej koszuli w kratkę wiesz jednak to nie jest w domu tylu ludzi na sali itp. Nie chcesz być trochę elegancki?
, pierdoo***e się gniesc w koszuli ide w koszulce po za tym elegancko to mogę wyglądać na weselu a to też nie jest powiedziane że nie przebiore sie po kościele w dres ...no więc wyprasuj mi tą białą koszulkę co mi kupiłaś a teraz muszę kończyć bo mandacik mi się szykuje'
Hahaha i zaś będą gadać ,a Ty nie masz innych ubrań w domu' a Ty nie mogłeś ubrać się jakoś elegancko ...
kamilaasami
olać ich młoda mysl o tym ze to tylko jeden wieczór dasz rade i zjesz duzo pyszności, fotek moze nie rób ale zapamietuj co było dobrego to nam opowiesz
MłodaMama93
Ważne że ja będę na ,elegancko' a nie będę traktować go jak dzidziusia że ma ubrać to co mu mamusia Paulinka naszykuje nie chcę iść w koszule to niech idzie nawet na golasa
Lewusek
A ja 10 lutego koncze 37 stara dupa ze mnie hi hiKubusiowa 28 ok!byle nie 29 . Ja za 3 dni koncze 36 i juz sie nie bede bala,bo moi chlopcy sie urodzili w tym tyg. Serduszko tez mi sie dzis glupoty snily,ale czesto tak mam jak za dlugo spie.
reklama
kamilaasami
oooo to już za 4 dni ale tu nas dużo lutówek hihi torcika bym zjadła ale poczekam do 15 chyba ze kupie cos na walentynki ja kończe 29 za 9 dni i zostanie mi tylko rok do 30tki chociaz powiem wam ze wcale sie na tyle nie czuje ... wrecz przeciwnie czuje sie jak gówniara co to jeszcze nic nie wie i cały czas durnia z siebie robi no cóż ... ktoś musi