reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
O tobie mowa głodomorze.. :p

A co do remontu.. ja mam zaplanowane, wszystko dokładnie obmyślane.. ale tylko ja.. mój mąż jak zawsze robi w swoim tempie.. a jak zaczynam go poganiać to efekt jest wręcz odwrotny..
Wczoraj zapowiedział, że to jego ostatni remont.. następnym razem mam sobie fachowca znaleźć.. :/
Skądś to znam :/

Bar A Ty sumienia to nie masz? Wczoraj młoda szykowała się do lekarza to jej spać nie dałaś to teraz bohatersko siedź z nami na forum :p

O widze forum tetni zyciem :p moj dopiero za 2h konczy prace a ja umieram z nudow... spac mi sie nie chce, porobilam co mialam porobic masakra.. a tu jeszcze sroda, czwartek, piatek ehh.. :p

dziewczyny własnie sie dowiedziałam że zaraziłam kuzynke :D starali sie od 6 lat a teraz Ola jest w ciąży :D juuupi :D

ja tez chce taka piłke ... ale ceny są od 15 zł to chyba jakieś buble :p jak kupić taką dobrą nie przepłacając ?
Ja mam taką wielką piłkę, w decathlonie i jestem zadowolona :) tylko chyba z 80 zł dałam

Ehh mój dziś poszedł kilka kafli przykleił i koniec... I wściekł się bo sobie jednego źle dociął i mu pękł. .. I wkurzony łaził... Namawiam go, żeby wziął wolne, albo koledze, który się remontami zajmuje zaproponował naprawę samochodu jak będzie potrzeba w zamian za pomoc teraz... Bo ja coś czuję, że wcześniej urodzę, a on że to najwyżej tu będziemy na początek- no k**wa na tym pizgającym śmierdzący strychu! Chyba oci**ał!!! :(

A ja kupiłam swoją piłkę w lidlu z miesiac temu jak była styczniowa akcja noworoczna zeby sie aktywnie wziąć za siebie. Piłka za 29,99. Leży jeszcze nienadmuchana w oryginalnym pudełku.. Cholera, ewidentne mam problemy z mobilizacją :D
Kupiłam piłkę zeby odciążyć kręgosłup, a potem doszła mi ta skradająca sie szyjka, wiec ruch absolutnie zakazany, bo przecież nie mogę urodzić za wczesnie :D

Mówiąc szczerze to ja dziś odrobinkę "pocwiczylam" - typu rączka w górę, nóżka w bok, i tak strasznie mnie kręgosłup i spojenie boli, że mam ochote plakac, chyba nie będę ćwiczyć na tej szkole rodzenia, spróbuję jeszcze w czwartek a jak się sytuacja powtórzy to sobie odpuszcze :( A szkoda bo pokazują też pozycje, które pomagają przy porodzie

reklama
Do góry