reklama
asieńkakk
Fanka BB :)
Skądś to znam :/O tobie mowa głodomorze..
A co do remontu.. ja mam zaplanowane, wszystko dokładnie obmyślane.. ale tylko ja.. mój mąż jak zawsze robi w swoim tempie.. a jak zaczynam go poganiać to efekt jest wręcz odwrotny..
Wczoraj zapowiedział, że to jego ostatni remont.. następnym razem mam sobie fachowca znaleźć.. :/
asieńkakk
U mnie była karencja, to zależy od ubezpieczalni chybaprzy ubezpieczeniu w pracy, ktore zawsze jest ubezpieczeniem grupowym nie ma okresu karencji, wiec spokojnie- dostaniecie
asieńkakk
Ja mam taką wielką piłkę, w decathlonie i jestem zadowolona tylko chyba z 80 zł dałamdziewczyny własnie sie dowiedziałam że zaraziłam kuzynke starali sie od 6 lat a teraz Ola jest w ciąży juuupi
ja tez chce taka piłke ... ale ceny są od 15 zł to chyba jakieś buble jak kupić taką dobrą nie przepłacając ?
asieńkakk
Ehh mój dziś poszedł kilka kafli przykleił i koniec... I wściekł się bo sobie jednego źle dociął i mu pękł. .. I wkurzony łaził... Namawiam go, żeby wziął wolne, albo koledze, który się remontami zajmuje zaproponował naprawę samochodu jak będzie potrzeba w zamian za pomoc teraz... Bo ja coś czuję, że wcześniej urodzę, a on że to najwyżej tu będziemy na początek- no k**wa na tym pizgającym śmierdzący strychu! Chyba oci**ał!!!
A ja kupiłam swoją piłkę w lidlu z miesiac temu jak była styczniowa akcja noworoczna zeby sie aktywnie wziąć za siebie. Piłka za 29,99. Leży jeszcze nienadmuchana w oryginalnym pudełku.. Cholera, ewidentne mam problemy z mobilizacją
Kupiłam piłkę zeby odciążyć kręgosłup, a potem doszła mi ta skradająca sie szyjka, wiec ruch absolutnie zakazany, bo przecież nie mogę urodzić za wczesnie
Kupiłam piłkę zeby odciążyć kręgosłup, a potem doszła mi ta skradająca sie szyjka, wiec ruch absolutnie zakazany, bo przecież nie mogę urodzić za wczesnie
kamilaasami
Mówiąc szczerze to ja dziś odrobinkę "pocwiczylam" - typu rączka w górę, nóżka w bok, i tak strasznie mnie kręgosłup i spojenie boli, że mam ochote plakac, chyba nie będę ćwiczyć na tej szkole rodzenia, spróbuję jeszcze w czwartek a jak się sytuacja powtórzy to sobie odpuszcze A szkoda bo pokazują też pozycje, które pomagają przy porodzie
reklama
asieńkakk
Dziewczyny doradzcie jaką witaminę d kupić dla maluszka? Czy k i d ?