reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

To jest pilka...właściwie do siedzenia Na niej :D niby pomaga w bólach kręgosłupa i ustawia główkę ładnie do kanału rodnego takie mają na porodowce :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Cocosh dbaj o siebie i Marysie. Michal jest silny i na pewno będzie dobrze! ! Nie powinnas dopuszczac innego scenariusza. Niektorzy wyzej sr... niz du... mają - lekarze., beak słów. Poki co wszystkie w dwupaku optocz Alabamki, ale to już chyba bylas w temacie. Dziewczyny szaleją z remontami. A Iska obmyslila sobie 22.02. No wlasnie dlaczego??? Moja córcia jest z 22.02 no to mloda pompeczka i jedziesz.... żartuję niech maz Cię zastąpi my powinnysmy leżeć i pachnieć!!! Tez mam taką piłkę. ...gdzieś na strychu

Dzasti to mój kupił w sklepie ze sprzętem medycznym on ja miał do rehabilitacji po operacji :D a takie same widziałam wczoraj na szkole rodzenia :D i cw. Na nich

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Cocosh najgorsze przetrwaliscie teraz bedzie juz z gorki ! :) Lekarz niepowazny jakis moze to jego 'czarny humor' ale w takich sytuacjach to powinien go wylaczyc :) Trzymamy za Was kciuki teraz juz bedzie wszystko dobrze :)

Ja sie zastanawiam wlasnie czy bede umiala rozpoznac kiedy zaczynam rodzic i mam nadzieje, ze jezeli maja mi odejsc wody to odejda w domu a nie gdzies w sklepie :D

Manka ja właśnie też pojęcia nie mam po czym rozpoznać i czytałam nawet ostanio jakieś artykuły ale wcale nie poczułam się bardziej świadoma. :) Mniemam, że to będzie jak z kopaniem Marysi albo jak wiedziałam, ze jestem w ciąży. :) A tak piszą, że czop odchodzi aaallleeee może odejść też tydzień przed..., że skurcze aleeeee mogą zaniknąć :) chyba tylko wody to jakiś pewniak a one wcale nie muszą odejść.
Jestem pewna, że poznamy :)

Ja właśnie muszę chyba te remonty nadrobić :) bo mnie ciekawość zżera co porobuiłyście i...iiiii... czy isia ma w końcu ciuszki :p
Poczytam wyprawkowy może coś wrzucałyście :)

Młoda ja to teraz staram się wstrzymać poród ale piłka podobno fajna sprawa żeby ból złagodzić przy porodzie. :)
Dawaj foty jak napompujesz zobaczymy jak wygląda piłka na piłce :)

Cocosh dobrze ze z mezem wszystko w porzadku:) a lekarz naprawde bezmyslny. Powinien wiedziec, ze w Twoim stanie niewskazane jest sluchanie takich rzeczy.

Ja tez przed pierwszym porodem balam sie, ze nie rozpoznam ze to juz. A teraz wiem, ze tego nie da sie przegapic;D ale tak samo jak Ty manka boje sie, ze wody odejda gdzies w miejscu publicznym;D chociaz jak odejda porzadnie to bedzie wiadomo, ze to wody. A jak sie znowu beda saczyc to bedzie wygladalo jakbym sie zsiusiala:p stresuje mnie to;)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Cocosh co za lekarz :O i po co takie teksty, wiadomo ze trzeba byc szczerym ale mozna bylo to zrobic delikatniej

Manka nie da sie przeoczyc porodu... Uwierz :D na 100% bedziesz wiedziala ze to to :D zwykle skurcze przepowiadajace nie zginaja az tak w pol jak porodowe, ale teraz o tym nie mysl ;)
Ja wiedziałam że się zaczyna po tym ze skurcze mnie wybudzaly, oddech był przyspieszony i koniecznie musiałam się czegoś złapać żeby je znieść. A t było ze 20 godzin przed samym porodem

Piłka faktycznie pomaga podczas porodu, ale mi najbardziej ze wszystkich dostępnych gadżetów na sali pomógł mąż :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Cocosh, dobrze Cię czytać:) bo już się martwiłyśmy wszystkie. Fakt, że lekarz powinien uprzedzić o wszystkich możliwych scenariuszach, ale można to zrobić w różny sposób prawda? Tym bardziej widząc w jakim stanie jesteś. Ja bym na niego skargę złożyła bo naprawdę wygląda to tak, jakby mu to jeszcze przyjemność sprawiło... Ma jakieś problemy chyba facet.

Do góry