reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja porodowke i poloznictwo na szczęście zwiedzalam w 5 miesiącu i dobrze bo teraz raczej tam nie zawitam dopiero na poród :) a szkole rodzenia to położna od mojego doktora mi zaproponowała ze 2-3 dni 25 zł/za dzień i przyjade tylko na te najważniejsze to mi się bardziej opłaca niż indywidualnie w moim szpitalu bo wtedy 3 godz 150 zł

reklama
Mloda ja po 8 godzinach wstalam na nogi i poszlam pod prysznic po cc. Fakt,na poczatku chodzilam jak babcia.ale tragedii nie bylo. Mam nadzieje!ze teraz nie bedzie gorzej.

No właśnie ja mam to samo młoda i na dodatek dłużej mi się wszystko goi dlatego :)
A z tym dochodzeniem to w sumie masz rację hehe też nie pamiętam :)

Tzn ja doladnie nie wiem właściwie kiedy miała 1 wstanie bo ona długo miała ten... hmm cewnik ale na 2dzień już normalnie lazila :D więc myślę ze jak ktoś chce to da rade żE

Bar bra ja mam za darmo po 1.5h :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Cześć mamuśki ;)
podrzucam ciekawy blog do poczytania, są tu pomocne analizy produktów dla dzieci :) jakby któraś miała czas to zachęcam do poczytania :-) :)

my zaraz wybieramy się do teściów w odwiedzinki, także nie rozpisać mi się tu za wiele :p

Cześć Dziewczyny,

Wracam. Obiecywałam wcześnie ale nie miałam jak. Całe dnie w szpitalu a wieczorem nie miałam siły na nic. Jeszcze ciągle pomiędzy wizytami trzeba myśleć o całym domu, co Miśkowi przywieść, co uprać, że lekarza mam złapać, że po l4 podejść itp itd.
Dzisiaj w końcu zasłabłam na odwiedzinach :(. Poszłam pogadać z lekarzem, który uczestniczył w operacji o stanie męża a on mi powiedział tyle, że nie można jeszcze do końca nic powiedzieć bo pacjenci umeirają tygodnie po operacji. że może dojść do zakażenia, wycieku, odrzutu, niewydolności i jedxzzzzie z koksem... wyszłam od niego i po 10 minutach mnie zwozili na dół na noszach i zawieźli do innego szpitala gdzie był ginekolog. Całe szczęście nic się Marysi nie dzieje tylko stres.

Nie wiem co u Was i nie nadrobię ale zaczynam czytać regularnie postaram się pisać.
Męża na razie będę rzadziej odwiedzać bo muszę odpocząć a wisimy cały czas na kamerce na sakypie.

reklama
Co za lekarz trochę inaczej mógł to przekazać kobiecie w ciąży :( ehhh
Będzie dobrze cały czas jesteśmy z wami i czekalismy aż się odezwiesz i tak właśnie myslalam że pewnie zabiegana jesteś :)

Do góry