reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Na te szyjke powiedział że to normalne na tym etapie i jest ok. Mowi że wielorodki to mogą już nawet mieć rozwarcie na kilka cm. Mam nadzieję że maly urośnie a to nie jest wcale powiedziane że jak mały to się lepiej rodzi

reklama
U nas dzisiaj pracowity dzień.... prawie cały dzień urządzalismy biuro na dole i znosilismy papiery z góry na dół.... to jest niemożliwe ile tego jest :/ a jeszcze pełno rzeczy nam zostało do przeniesienia bleeeeee
Wieczorem już się ruszać nie umiałam i wzięłam cała rodzinę do szpitala. Myślałam, że będę miała robione ktg ale na szczęście tylko usg mi robiła. Podobno wód jest więcej.... podobno ;) we wtorek znowu ktg...niby hihi
Ja bym bardziej wolała usg bo przynajmniej bym wiedziała co z tymi wodami. A skurczy nie mam bo dostaje luteine dopochwowo.
Na dzisiaj termin porodu się oddalił ale mam się za bardzo nie cieszyć bo różnie może być :/
Jak jednak liczę, że urodze 22 bo wtedy może skończymy remont i wszystko zrobię po swojemu ;)

Mnie mierzy tak jak Violke :)
Chociaż dzisiaj nie mierzyla mi Bartusia bo tylko sprawdzała te wody i tyle... dzisiaj było wyjątkowo szybko bo zawsze jakieś 25 min trwa usg... a chciałam żeby go zmierzyla bo ciekawa byłam czy się nie pomyliła ostatnio z tą wagą 2800...

Agniszonek nie denerwuj się niską wagą dzidzi, ważne by bobo było zdrowe, a w końcu dzieci się rodzą większe i mniejsze. Moja Hania miała 2650 przy urodzeniu, a jest okazem zdrowia.

Ludzie oszaleje, tak mnie to spojenie boli że wstać z łóżka nie mogę, do wc zgieta w pół szlam po meblach bo ból przy ruszaniu nogami. Leżę juz w lozku przawie godz i nic lepiej a wrecz przeciwnie. Jutro jak tak dalej będzie to jakis paracetamol wezmę. tylko czy on coś da?

Szczerze to wątpię Fanti :/ dużo odpoczywaj i leż :/ pewnie Bronek Ci naciska na spojenie tak jak mnie przez cały grudzień :/ teraz jest już o niebo lepiej. Czasami mam tylko lekkie bóle.

Uuuu fanti lez odpoczywaj :) i już nie sprzataj żadnej piwnicy !!

Moja nowa sąsiadka co ma miesięczne dziecko zostawia wózek u mnie na klatce koło mojego i tak dzisiaj popatrzylam co ona ma w środku... i normalnie MA PODUSZKE ! W wozku

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Wogole w smyku są super wyprzedaże. Dziś wyhaczylam cieplutkie spioszki pajac za 15zl
Ja też miałam zamiar wejść na smyka z racji zaoszczędzenia ,ale jestem od Was uzależniona i musiałam nadrobić wątek zamknięty ;D jutro wieczorkiem pewnie też coś kupie przez internet ,no bo jak to nie ;D

Do góry