reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja dzis pilates pocwiczylam i juz mi lepiej :-)
Pojadlam lodow smietankowych :-) i zlozylam zamówienie z rossmana :-)
A kluje mnie dzis duzo w brzuchu jakos dziwnie i często twardy sie robi a wizyta 10.02 dopiero. ..ale mala kopie jak szalona.
Powiem wam ze coraz wiecej sie mecze, przez to tetno, coraz częściej skacze mi ...byleby jakos wytrzymać jeszcze. ..
Zmykam spać bo juz zmęczona jestem.

reklama
ale mi narobiłyście ochoty na nutelle! Staram się nie jeśc słodyczy. Raz że mi po nich na brodzie pryszcze wyskakują a dwa że czytałam, iż przed porodem powinno się unikac czekolady. Ja sobie muszę pic syropek laktulosil czy jakoś tak bo znów czuje że mam zwolniony metabolizm. A jem owsianki i dużo owoców....

Cocosh to teraz juz tylko cierpliwości do jutra i już będzie wszystko dobrze :-* trzymamy kciuki nadal! :)
A jaką masz tą sukienkę? Pochwal się :)

może jutro mi sie uda bo dzis walczyłam 2h z tel i moj lapek go nie widzi, a przez tel bezposrednio nie mogłam przesłac na forum bo zdjecia sie nie chciały wgrac :( moze jakiegos virusa sciagnełam :D na bank z naszego forum :D

No wlasnie dlaczego ograniczyc slodkie? Ja mam codziennie ochote na coś slodkiego na moje nieszczęscie ale wmawiam sobie ze po urodzeniu tyle wyrzeczeń spożywczych mnie czeka! Ze teraz moge sobie pozwolić.
Udało mi sie dziś zarejestrować i ubezpieczyć auto wiec jestem spokojniejsza, zastepcze mozemy oddac i wlasnhm jechac do szpitala czy gdziekolwiek....

My do porodu taksówką że znajomym żeby mój się nie stresowal za bardzo bo jak się od kuzynki urodziła to rozwalil mi tylnie światło :p taki był zamyślony

reklama
Edit ja też mam miękką szyjkę, dlatego od 2 tygodni mam przykaz leżenia. Biorę też luteinę i dużą dawkę asparginu. Brzuch mi się napina jak tylko wstanę, więc staram na serio się oszczędzać. Na szczęście Młody też jest spory, bo w 29 tyg ważył 2100. Moja lekarka twierdzi że od 2500 uznaje się dziecko za donoszone pod kątem wagi. Tak czy inaczej kazała do 36 tygodnia wytrzymać :) Wizytę mam za tydzień i wtedy zobaczę czy leżenie rzeczywiście dobrze na szyjkę wpłynęło.

Do góry