reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Cocosh, cieszę sie ze mąż juz po operacji! Teraz bedzie juz tylko lepiej! Dalej trzymamy mocno kciuki i czekamy jutro na świeże informacje z oddziału! :)

Eh a mi sił dziś brakuje. Zebrałam wszystko z mebli do pudel bo jutro mąż zaczyna malować. Ale co coś rusze to leżę.
Piszecie o stanikach do karmienia że coraz większe piersi macie a ja od wczoraj widzę że mi strasznie zmalały. Są mniejsze niż przed ciążą.
Dziś była u mnie księgowa i oczywiście temat brzuszka i ona mówi mi że brzuszek fajnie urósł Ale w całokształtcie widzi że dużo schudłam.
Innym razem by mnie to cieszyło ale teraz mnie zmartwiło.

Cocosh to teraz juz tylko cierpliwości do jutra i już będzie wszystko dobrze :-* trzymamy kciuki nadal! :)
qrcze chciałam sie wam pochwalic co kupiłam a nie moge zdjec zgrac z tel. cos mi sie znow elektronika stawia ... albo to moje życiowe gapiostwo :( no nic ... mam dzis straszną faze na mietowe rzeczy - zjadłam paczke gum, 4 razy juz zeby dzis szorowałam żeby tylko mięte czuc w ustach :D czubek :D a za chwilke ide do mamy sukienke na wesele przymierzac ... bo nikt nie chce mi uwierzyc ze nie chce typowej wielkiej sukni slubnej a ta co sobie kupiłam mama wysmiala i powiedziała ze takie cos sobie na poprawiny moge załozyc :/ milutko ...

a z Poznania jest moje kochanie :)
A jaką masz tą sukienkę? Pochwal się :)

Eh a mi sił dziś brakuje. Zebrałam wszystko z mebli do pudel bo jutro mąż zaczyna malować. Ale co coś rusze to leżę.
Piszecie o stanikach do karmienia że coraz większe piersi macie a ja od wczoraj widzę że mi strasznie zmalały. Są mniejsze niż przed ciążą.
Dziś była u mnie księgowa i oczywiście temat brzuszka i ona mówi mi że brzuszek fajnie urósł Ale w całokształtcie widzi że dużo schudłam.
Innym razem by mnie to cieszyło ale teraz mnie zmartwiło.
Nie martw się Fanti, mi lekarz tłumaczył że niby podczas ciąży potrafią się niektóre choroby wycofać, szczególnie autoimmunologiczne. A mówiłaś też, że zwracasz uwagę co i ile i w jakich odstępach czasu jesz, więc to też na pewno pomaga.

Moja córeczka wg usg jest juz z 33/34tygodnia -waży 2388 ,lekarka mówi ,że mniej niż 2 juz nie waży na pewno ... szyjka się nie otwiera dalej i nie skraca ,ale jest miękka ,każe spiac się i dużo odpoczywać i wytrzymać 3 tygodnie a potem mówi ,że mogę rodzic i juz będzie dobrze ... a z miesiączki mam ze to 32 hyhy; D ... czy która z Was na tym etapie ciąży ma też już miękka szyjkę ?

reklama
Cocosh to teraz juz tylko cierpliwości do jutra i już będzie wszystko dobrze :-* trzymamy kciuki nadal! :)
A jaką masz tą sukienkę? Pochwal się :)

Nie martw się Fanti, mi lekarz tłumaczył że niby podczas ciąży potrafią się niektóre choroby wycofać, szczególnie autoimmunologiczne. A mówiłaś też, że zwracasz uwagę co i ile i w jakich odstępach czasu jesz, więc to też na pewno pomaga.

Z tymi chorobami autoimmunologicznymi to jedna wielka zagadka. Klasycznym przykładem jest reumatoidalne zapalenie stawów, ktore w ciazy sie wycisza a po ciazy uderza z podwójna siła.. Inaczej w przypadku tocznia, gdzie znowu jest na odwrót, w ciazy dramat, a po ciazy bloga remisja.

Do góry