reklama
Eh a mi sił dziś brakuje. Zebrałam wszystko z mebli do pudel bo jutro mąż zaczyna malować. Ale co coś rusze to leżę.
Piszecie o stanikach do karmienia że coraz większe piersi macie a ja od wczoraj widzę że mi strasznie zmalały. Są mniejsze niż przed ciążą.
Dziś była u mnie księgowa i oczywiście temat brzuszka i ona mówi mi że brzuszek fajnie urósł Ale w całokształtcie widzi że dużo schudłam.
Innym razem by mnie to cieszyło ale teraz mnie zmartwiło.
Piszecie o stanikach do karmienia że coraz większe piersi macie a ja od wczoraj widzę że mi strasznie zmalały. Są mniejsze niż przed ciążą.
Dziś była u mnie księgowa i oczywiście temat brzuszka i ona mówi mi że brzuszek fajnie urósł Ale w całokształtcie widzi że dużo schudłam.
asieńkakk
Fanka BB :)
Cocosh to teraz juz tylko cierpliwości do jutra i już będzie wszystko dobrze :-* trzymamy kciuki nadal!
A jaką masz tą sukienkę? Pochwal sięqrcze chciałam sie wam pochwalic co kupiłam a nie moge zdjec zgrac z tel. cos mi sie znow elektronika stawia ... albo to moje życiowe gapiostwo no nic ... mam dzis straszną faze na mietowe rzeczy - zjadłam paczke gum, 4 razy juz zeby dzis szorowałam żeby tylko mięte czuc w ustach czubek a za chwilke ide do mamy sukienke na wesele przymierzac ... bo nikt nie chce mi uwierzyc ze nie chce typowej wielkiej sukni slubnej a ta co sobie kupiłam mama wysmiala i powiedziała ze takie cos sobie na poprawiny moge załozyc :/ milutko ...
a z Poznania jest moje kochanie
Nie martw się Fanti, mi lekarz tłumaczył że niby podczas ciąży potrafią się niektóre choroby wycofać, szczególnie autoimmunologiczne. A mówiłaś też, że zwracasz uwagę co i ile i w jakich odstępach czasu jesz, więc to też na pewno pomaga.Eh a mi sił dziś brakuje. Zebrałam wszystko z mebli do pudel bo jutro mąż zaczyna malować. Ale co coś rusze to leżę.
MłodaMama93
Fanka BB :)
Bar bra... mnie też znowu żołądek boli :/
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Moja córeczka wg usg jest juz z 33/34tygodnia -waży 2388 ,lekarka mówi ,że mniej niż 2 juz nie waży na pewno ... szyjka się nie otwiera dalej i nie skraca ,ale jest miękka ,każe spiac się i dużo odpoczywać i wytrzymać 3 tygodnie a potem mówi ,że mogę rodzic i juz będzie dobrze ... a z miesiączki mam ze to 32 hyhy; D ... czy która z Was na tym etapie ciąży ma też już miękka szyjkę ?
Mnie coś znowu żołądek boli a mam taką ochotę zjeść zupke
A może boli was od nocnego jedzenia? Kto to widział żeby o tej porze zupę, gołąbki, nutelle czy inne rzeczy jeśćBar bra... mnie też znowu żołądek boli :/
reklama
Cocosh to teraz juz tylko cierpliwości do jutra i już będzie wszystko dobrze :-* trzymamy kciuki nadal!
A jaką masz tą sukienkę? Pochwal się
Nie martw się Fanti, mi lekarz tłumaczył że niby podczas ciąży potrafią się niektóre choroby wycofać, szczególnie autoimmunologiczne. A mówiłaś też, że zwracasz uwagę co i ile i w jakich odstępach czasu jesz, więc to też na pewno pomaga.
Z tymi chorobami autoimmunologicznymi to jedna wielka zagadka. Klasycznym przykładem jest reumatoidalne zapalenie stawów, ktore w ciazy sie wycisza a po ciazy uderza z podwójna siła.. Inaczej w przypadku tocznia, gdzie znowu jest na odwrót, w ciazy dramat, a po ciazy bloga remisja.