reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Co do słodyczy to przez Was mam od rana ochotę na pączka ;)
Zamówiłam dzisiaj u M ciastko z Maca ale zapomniał, tak samo jak odebrać zamówienia z empiku z kalendarzem ze zdjęciami Hani.
Mam wrażenie że jakby mnie zabrakło to nasz dom pogrążyłby się w chaosie.

reklama
Juana to duże dziecko jak na 29 tc i pewnie dlatego musisz się oszczędzać bo napiera pewnie na szyjkę lepiej 37 bo wtedy dziecko nie jest wczesniakiem

Bar bra spory rzeczywiście i już głową na dół ułożony. No lepiej 37, ale ten 36 to takie minimum. Wolałabym dłużej wytrzymać bo w szpitalu w którym chcę rodzić nie przyjmują przedwczesnych porodów i w razie czego musielibyśmy gdzie indziej jechać.

A ja dalej nie wiem ile moje dziecię waży :D

A nutelle też bym zjadła[emoji14]ale ja to łyżeczka wyjadam...

Jezu jak mnie łydki swedza az mi się rany z drapania zrobiły :((

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry