reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
qrcze chciałam sie wam pochwalic co kupiłam a nie moge zdjec zgrac z tel. cos mi sie znow elektronika stawia ... albo to moje życiowe gapiostwo :( no nic ... mam dzis straszną faze na mietowe rzeczy - zjadłam paczke gum, 4 razy juz zeby dzis szorowałam żeby tylko mięte czuc w ustach :D czubek :D a za chwilke ide do mamy sukienke na wesele przymierzac ... bo nikt nie chce mi uwierzyc ze nie chce typowej wielkiej sukni slubnej a ta co sobie kupiłam mama wysmiala i powiedziała ze takie cos sobie na poprawiny moge załozyc :/ milutko ...

a z Poznania jest moje kochanie :)

Cocosh widzisz wszystko dobrze. A że teraz nie wybudzili to normami procedura :) jutro już z nim pewnie porozmawiasz ,wycalujez itp :)

Ja czekam na wizytę i z godzinę tu chyba jeszcze posiedzę wrrr.

Hej

Dwie godziny temu wróciliśmy do domu z pogrzebu babci męża. Jestem tak padnieta, że migiem zasne. Niestety nie dam dziś rady nadrobić Was.

Stan stabilny. Nie został jeszcze wybudzony. Trzeba czekać. Może jutro będę cos wiedzieć. Dam znać. Trzymajcie się ciepło.
Kochana jak miło to czytać. Stan stabilny to bardzo dobra wiadomość :) teraz już tylko coraz lepiej będzie. Koniecznie jutro jak się zobaczycie wycaluj go od nas wszystkich i przekaż koniecznie dobre fluidy od nas. a kciuki nadal zaciskamy!!!!&&&

Herbata to nie koniecznie dobrze bo przed napadem kołki nerkowej pilam nawet do 6 dziennie jednak powinno być więcej wody niż herbaty szczególnie że ciąża osłabia nerki i robi się zastój moczu długo jest bezobjawowo wiem co mowie :( niestety zresztą przez tiamine źle wchłaniają się witaminy magnez i żelazo
Mój już wrócił był godz na fotelu ale już koniec 200 zł i po sprawie :)
A ja od przed wczoraj zjadlam sama cały słoik nutelli i dziś mój kupił kolejny hehe :p

reklama
Bar bra ja widze że twój luby tak samo cię tuczy jak mój mnie. O czym nie pomyśle on już kupuje. Przed chwila 2 pączki mi kupił co nawet mu nic nie mówiłam że myślałam o nich dzisiaj

Cocosh dobra wiadomość. Teraz musisz sie wyspać żeby mieć jutro dużo siły dla męża

Do góry