reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Przy Zuzce w ogole ńie czułam znieczulenia w kręgosłup bo dawali go w czasie skurczy... Wiec naprawdę nic totalnie nie czułam :) ale jak bez innego bólu to nie mam pojecia...

reklama
Asienka bedzie ładnie. Ja mam nadzieję, ze przy drugim szybciej pójdzie. Chociaz nie bylo tak źle. Pierwsze skurcze miałam o 5 rano a po 16 urodziłam. No i Majka byla 10 dni po term. ...Więc oby teraz bylo przed...terminem. i tez mialam znieczulenie w kręgosłup, ale teraz chciałbym bez. .. zobaczymy.

No ja w kregoslup przy cc mialam,ale to zewnatrzoponowe chyba bylo. Poczulam tylko uklucie,nic specjalnego i bolesnego. Po chwili juz nog nie czulam :p

Ja znieczulenia w kregoslup nawet nie czulam. Bylam w szok jak anestezjolog powiedzial ze juz po wszystkim:) za to zastrzyki z oksytocyna w udo pamietam do tej pory. Oby tym razem nie byly potrzebne![emoji14]

MlodaMama udanego wieczoru!:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Cień trzymam kciuki za szybkie wyjście.
U mnie dzisiaj dzień niespodzianek - wczoraj zepsuła się pralka, dzisiaj rano przyjechał facet naprawić, po jakiejś godzinie znowu przyjechał bo okulary zostawił. Nastawiłam pranie i poszłam spać, a w międzyczasie pralka zalała mi łazienkę.. Zadzwoniłam do gościa i przyjechał ale miałam ciśnienie bo za pół godziny musiałam wyjść do lekarza. Niby naprawił... Dopiero teraz znowu włączyłam bo na usg byłam, mam nadzieję że nie będzie drugiej powodzi...

Na usg wszystko w porządku. Mały waży 2100 więc jest ok 2 tygodnie większy niż wynika z OM. Wg USG termin porodu to 14.03.

Juana czyli dzien nie taki zły, bo wizyta udana. A tak to juz jest z zlosliwoscia rzeczy martwych. Jak wyprawialam urodziny mężowi to sie żarówka przepalila w przedsionku gdy goscie wchodzili haha .

reklama
Ja jak zaczelam przedtem prasowac to po pierwszym ubranku mialam dosc :p takie to malutkie i nieporeczne do prasowania ale jak sobie porownalam ubranko przed i po wyprasowaniu to nie ma bata stwierdzilam ze wyprasuje wszystko :) jakies 10 ubranek wyprasowalam i przerwa bo brzuch sie twardy robil :) Moj pojechal do pracy a we mnie wstapila energia wiec sprzatam sobie, pozniej sobie bede prasowac reszte tych ciuszkow :)

Do góry