reklama
Sarna80
Fanka BB :)
Asienka bedzie ładnie. Ja mam nadzieję, ze przy drugim szybciej pójdzie. Chociaz nie bylo tak źle. Pierwsze skurcze miałam o 5 rano a po 16 urodziłam. No i Majka byla 10 dni po term. ...Więc oby teraz bylo przed...terminem. i tez mialam znieczulenie w kręgosłup, ale teraz chciałbym bez. .. zobaczymy.
KubusiowaMama
Ja znieczulenia w kregoslup nawet nie czulam. Bylam w szok jak anestezjolog powiedzial ze juz po wszystkim za to zastrzyki z oksytocyna w udo pamietam do tej pory. Oby tym razem nie byly potrzebne![emoji14]
MlodaMama udanego wieczoru!
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
MlodaMama udanego wieczoru!
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Juana@
Cień trzymam kciuki za szybkie wyjście.
U mnie dzisiaj dzień niespodzianek - wczoraj zepsuła się pralka, dzisiaj rano przyjechał facet naprawić, po jakiejś godzinie znowu przyjechał bo okulary zostawił. Nastawiłam pranie i poszłam spać, a w międzyczasie pralka zalała mi łazienkę.. Zadzwoniłam do gościa i przyjechał ale miałam ciśnienie bo za pół godziny musiałam wyjść do lekarza. Niby naprawił... Dopiero teraz znowu włączyłam bo na usg byłam, mam nadzieję że nie będzie drugiej powodzi...
Na usg wszystko w porządku. Mały waży 2100 więc jest ok 2 tygodnie większy niż wynika z OM. Wg USG termin porodu to 14.03.
U mnie dzisiaj dzień niespodzianek - wczoraj zepsuła się pralka, dzisiaj rano przyjechał facet naprawić, po jakiejś godzinie znowu przyjechał bo okulary zostawił. Nastawiłam pranie i poszłam spać, a w międzyczasie pralka zalała mi łazienkę.. Zadzwoniłam do gościa i przyjechał ale miałam ciśnienie bo za pół godziny musiałam wyjść do lekarza. Niby naprawił... Dopiero teraz znowu włączyłam bo na usg byłam, mam nadzieję że nie będzie drugiej powodzi...
Na usg wszystko w porządku. Mały waży 2100 więc jest ok 2 tygodnie większy niż wynika z OM. Wg USG termin porodu to 14.03.
reklama
Ja jak zaczelam przedtem prasowac to po pierwszym ubranku mialam dosc takie to malutkie i nieporeczne do prasowania ale jak sobie porownalam ubranko przed i po wyprasowaniu to nie ma bata stwierdzilam ze wyprasuje wszystko jakies 10 ubranek wyprasowalam i przerwa bo brzuch sie twardy robil Moj pojechal do pracy a we mnie wstapila energia wiec sprzatam sobie, pozniej sobie bede prasowac reszte tych ciuszkow