reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Cień trzymaj się! I trzymam && za dobre wyniki badań ! :)

Moja mama... bardzo się zmieniła jak poznała faceta z którym teraz jest :/ odnoszę wrażenie żE JEGO dzieci sa na 1miejscu a my z bratem jak sobie przypomni a najgorsze jest to ze jak trwoga to do Boga :) i jak dzieje się coś niedobrego TO wtedy wie gdzie mnie szukać czy koleżanek a tak to hmm ma nas daleko oczywiście jak jej mówię to ona ZE PRZESADZAM i zwala na ciążę ze ona rozumie ze hormony i WOGOLE więc nie gadam z nią...
A parę dni temu dowiedziałam się ze wyjezdza za granicę heh
A mama mojego zaś jest osobą która lubi narzucać swoje zdanie i czasami czuję się jakbym na niczym się nie znała Ale...zaczęłam się stawiać i mówić co czuję i co mi się nie podoba :)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja dzis dziewczynki nie musze gotowac i jutro tez bo golabki zwykle i bez zawijania zrobilam wczoraj . Uwielbiam takie dni .
Dzis przyszla karuzelka no i wozek zamowiony ten adbor ottis szary w kropeczki .Wczoraj u nas w Lidlu kupilam pare rzeczy dla malego bo troche przecen bylo.Ale wieksze rzeczy bo na 74 kupilam . Fajnie sie przez e baya zamawia ale gorzej jak towar przychodzi i z tego 5 pietra trzeba schodzic i wchodzic spowrotem.Tym bardziej jak czekasz na dwie rzeczy to czasem inni kurierzy przyjezdzaja i zapieprzac trzeba 2 razy .

Lewusek a kurierzy nie wchodza na góre ? ja z 4 się nie ruszam na dół :p
Wlasnie nie ani poczta tez nie .
Raz mi kurier do gory wniosl akumulator do auta .Az sie martwie bo w przyszlym tygodniu ma przyjsc wozek a ja sama w domu . Oby facet przyjechal z tym wozkiem bo jak babka to na bank nie wniesie .

Kurcze Dziewczyny, a ja się dziwilam czemu mi jest tak ciężko i dlaczego mi ten brzuch tak przeszkadza... urósł mi od ostatniego mierzenia 8 cm.... mam 128 w najszerszym miejscu a to jeszcze miesiąc do porodu ;)

reklama
Do góry