reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
Cień trzymaj się! I trzymam && za dobre wyniki badań !
Moja mama... bardzo się zmieniła jak poznała faceta z którym teraz jest :/ odnoszę wrażenie żE JEGO dzieci sa na 1miejscu a my z bratem jak sobie przypomni a najgorsze jest to ze jak trwoga to do Boga i jak dzieje się coś niedobrego TO wtedy wie gdzie mnie szukać czy koleżanek a tak to hmm ma nas daleko oczywiście jak jej mówię to ona ZE PRZESADZAM i zwala na ciążę ze ona rozumie ze hormony i WOGOLE więc nie gadam z nią...
A parę dni temu dowiedziałam się ze wyjezdza za granicę heh
A mama mojego zaś jest osobą która lubi narzucać swoje zdanie i czasami czuję się jakbym na niczym się nie znała Ale...zaczęłam się stawiać i mówić co czuję i co mi się nie podoba
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Moja mama... bardzo się zmieniła jak poznała faceta z którym teraz jest :/ odnoszę wrażenie żE JEGO dzieci sa na 1miejscu a my z bratem jak sobie przypomni a najgorsze jest to ze jak trwoga to do Boga i jak dzieje się coś niedobrego TO wtedy wie gdzie mnie szukać czy koleżanek a tak to hmm ma nas daleko oczywiście jak jej mówię to ona ZE PRZESADZAM i zwala na ciążę ze ona rozumie ze hormony i WOGOLE więc nie gadam z nią...
A parę dni temu dowiedziałam się ze wyjezdza za granicę heh
A mama mojego zaś jest osobą która lubi narzucać swoje zdanie i czasami czuję się jakbym na niczym się nie znała Ale...zaczęłam się stawiać i mówić co czuję i co mi się nie podoba
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Lewusek
Ja dzis dziewczynki nie musze gotowac i jutro tez bo golabki zwykle i bez zawijania zrobilam wczoraj . Uwielbiam takie dni .
Dzis przyszla karuzelka no i wozek zamowiony ten adbor ottis szary w kropeczki .Wczoraj u nas w Lidlu kupilam pare rzeczy dla malego bo troche przecen bylo.Ale wieksze rzeczy bo na 74 kupilam . Fajnie sie przez e baya zamawia ale gorzej jak towar przychodzi i z tego 5 pietra trzeba schodzic i wchodzic spowrotem.Tym bardziej jak czekasz na dwie rzeczy to czasem inni kurierzy przyjezdzaja i zapieprzac trzeba 2 razy .
Dzis przyszla karuzelka no i wozek zamowiony ten adbor ottis szary w kropeczki .Wczoraj u nas w Lidlu kupilam pare rzeczy dla malego bo troche przecen bylo.Ale wieksze rzeczy bo na 74 kupilam . Fajnie sie przez e baya zamawia ale gorzej jak towar przychodzi i z tego 5 pietra trzeba schodzic i wchodzic spowrotem.Tym bardziej jak czekasz na dwie rzeczy to czasem inni kurierzy przyjezdzaja i zapieprzac trzeba 2 razy .
CieńWielkiejGóry
Dzieki dziewczyny :-)
CieńWielkiejGóry
Mala kopie jak szalona :-) tetno do 120 skacze na razie, ciśnienie 106/64.
Isia martwię sie czy zdarze zrobic Lilce stroj na bal na czwartek ;-)
Isia martwię sie czy zdarze zrobic Lilce stroj na bal na czwartek ;-)
kamilaasami
Lewusek a kurierzy nie wchodza na góre ? ja z 4 się nie ruszam na dół
Lewusek
Wlasnie nie ani poczta tez nie .Lewusek a kurierzy nie wchodza na góre ? ja z 4 się nie ruszam na dół
Raz mi kurier do gory wniosl akumulator do auta .Az sie martwie bo w przyszlym tygodniu ma przyjsc wozek a ja sama w domu . Oby facet przyjechal z tym wozkiem bo jak babka to na bank nie wniesie .
reklama
CieńWielkiejGóry
Szybki obiad zjedzony, jakas zupa chyba buraczkowa i ryz z jabłkami.