reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Volka szczesciara ja mam 4 worki do prania i 2 duże worki do prasowania :( a siły brak moja mama by mi pomogła ale ja chciała bym to sama zrobić :)
Objadlam się z Grzesiem i ide do łóżka :)

reklama
Co do mamusiek tak to juz jest. Moja tez nie zawsze byla wow. Zmieniła sie jak juz wyjechalam do Uk i chyba docenia teraz kazda chwilę, choc i tak bardzo często mamy rozne zdanie. Ale ja wtedy mówię, ze ja tak postanowilam i czy może uszanowac moje zdanie. I zazwyczaj jest ok. Teraz praktycznie mozemy rozmawiać o wszytkim. A kiedys... potrafila zamknac drzwi zeby mnie nie wpuscic z domu bo mialam randke z chlopakiem, ktorego ona nie lubila. Doceniam to co mam tym bardziej, ze mieszkamy daleko od siebie...a kiedys dziadkow zabraknie.... ale znowu każdy ma prawo do wlasnego zdania i relacji jakich sie wypracowalo....nie ma idealnych rodziców. ... ale to rodzice....ja tez probuje byc jak najlepsza mama, ale wiem ze nie zawsze mi to wychodzi

La_Luna ja mam to samo.. juz zaczynam myslec czy dam sama rade z noworodkiem i dwulatkiem. I nie ukrywam, ze zaczynam sie troche bac:( bo jednak przez większość dnia bede sama z dwojka dzieci. Malutkich dzieci. I kazde bedzie potrzebowac mnie tak samo. I jeszcze nieprzespane noce. Oj bedzie kolorowo;)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Ja się też tego boję bardzo, przez pierwszy miesiąc będzie mąż, a potem będę sama przez dwa tygodnie i potem mąż będzie miał zabieg na drugie oko, więc będę musiała się zająć całą trójka.

reklama
Do góry