reklama
Sarna80
Fanka BB :)
Co do mamusiek tak to juz jest. Moja tez nie zawsze byla wow. Zmieniła sie jak juz wyjechalam do Uk i chyba docenia teraz kazda chwilę, choc i tak bardzo często mamy rozne zdanie. Ale ja wtedy mówię, ze ja tak postanowilam i czy może uszanowac moje zdanie. I zazwyczaj jest ok. Teraz praktycznie mozemy rozmawiać o wszytkim. A kiedys... potrafila zamknac drzwi zeby mnie nie wpuscic z domu bo mialam randke z chlopakiem, ktorego ona nie lubila. Doceniam to co mam tym bardziej, ze mieszkamy daleko od siebie...a kiedys dziadkow zabraknie.... ale znowu każdy ma prawo do wlasnego zdania i relacji jakich sie wypracowalo....nie ma idealnych rodziców. ... ale to rodzice....ja tez probuje byc jak najlepsza mama, ale wiem ze nie zawsze mi to wychodzi
CieńWielkiejGóry
A ja juz na oddziale, zaraz obiad. Podlacza mnie do monitora i bede lezec.
CieńWielkiejGóry
A cieplo tu strasznie az oczy mnie szczypia...mi sie tez glupoty snily...
Internet kiepski a i tsk tylko na tel jestem. Ja zaczynam sie bac porodu naturalnego :-) masakra
Internet kiepski a i tsk tylko na tel jestem. Ja zaczynam sie bac porodu naturalnego :-) masakra
chrobek
La_Luna ja mam to samo.. juz zaczynam myslec czy dam sama rade z noworodkiem i dwulatkiem. I nie ukrywam, ze zaczynam sie troche bac bo jednak przez większość dnia bede sama z dwojka dzieci. Malutkich dzieci. I kazde bedzie potrzebowac mnie tak samo. I jeszcze nieprzespane noce. Oj bedzie kolorowo
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Ja się też tego boję bardzo, przez pierwszy miesiąc będzie mąż, a potem będę sama przez dwa tygodnie i potem mąż będzie miał zabieg na drugie oko, więc będę musiała się zająć całą trójka.
CieńWielkiejGóry
Bra dzieki :-) ekg zrobione, ciśnienie, wywiad, teraz podlaczona jestem do monitora. Mam babke jedna do południa tylko bo wychodzi, potem sama bede, ciekawe jak dlugo :-)
reklama