reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Hej, ja też nadrobiłam :) &&& za wizyty, zdrówka chorowitkom :)
Zrobiliśmy sesję, mój M nawet dał się namówić, chociaż uparcie nie chciał, ale jak mu obiecałam "coś za coś" to zmiękł chyba :p i na 3 jest :D zgapiłam koncepcję z męską koszulą, od kogo? :D bo nie pamiętam :)

Znów spać nie możecie? Szalone baby!
Ja obejrzałam film z serii kocham kino "Joanna". Trudne emocje, nigdy nie rozumiałam i zawsze strasznie przeżywałam czasy 2 wojny. Te prześladowania, gwałty itd.
Teraz oglądam jakieś przygłupie programy żeby mi się nie śniło o wojnie.
Dobrej nocy marcoweczki :)

Fanti ja też lubię takie filmi a tym bardziej książki nie pozyczam tylko kupuje żeby mieć swoją kolekcję ten film co piszesz to nie widziałam ale zobacze :) na pewno
Ja zabieram się do spania bo ogladalam i jadlam kisiel hehe ale coś mnie do WC przycisnelo :p a mojego nie umie do budzić żeby się przeniósł z dużego do sypialni :(

reklama
Do góry