reklama
asieńkakk
Fanka BB :)
Hej, ja też nadrobiłam &&& za wizyty, zdrówka chorowitkom
Zrobiliśmy sesję, mój M nawet dał się namówić, chociaż uparcie nie chciał, ale jak mu obiecałam "coś za coś" to zmiękł chyba i na 3 jest zgapiłam koncepcję z męską koszulą, od kogo? bo nie pamiętam
Zrobiliśmy sesję, mój M nawet dał się namówić, chociaż uparcie nie chciał, ale jak mu obiecałam "coś za coś" to zmiękł chyba i na 3 jest zgapiłam koncepcję z męską koszulą, od kogo? bo nie pamiętam
clodi
Dzisiaj wcześniej melise zrobiłam moze zasnę szybciej
Znów spać nie możecie? Szalone baby!
Ja obejrzałam film z serii kocham kino "Joanna". Trudne emocje, nigdy nie rozumiałam i zawsze strasznie przeżywałam czasy 2 wojny. Te prześladowania, gwałty itd.
Teraz oglądam jakieś przygłupie programy żeby mi się nie śniło o wojnie.
Dobrej nocy marcoweczki
Ja obejrzałam film z serii kocham kino "Joanna". Trudne emocje, nigdy nie rozumiałam i zawsze strasznie przeżywałam czasy 2 wojny. Te prześladowania, gwałty itd.
Teraz oglądam jakieś przygłupie programy żeby mi się nie śniło o wojnie.
Dobrej nocy marcoweczki
asieńkakk
Hehe Fanti może założymy nocny wątek muszę wstać siusiu, to chyba od razu tą melisę też zrobię. Tylko po niej znów mi się będzie chciało!
Fanti ja też lubię takie filmi a tym bardziej książki nie pozyczam tylko kupuje żeby mieć swoją kolekcję ten film co piszesz to nie widziałam ale zobacze na pewno
Ja zabieram się do spania bo ogladalam i jadlam kisiel hehe ale coś mnie do WC przycisnelo a mojego nie umie do budzić żeby się przeniósł z dużego do sypialni
Ja zabieram się do spania bo ogladalam i jadlam kisiel hehe ale coś mnie do WC przycisnelo a mojego nie umie do budzić żeby się przeniósł z dużego do sypialni
reklama
asieńkakk
Powiedz mu że rodzisz to od razu się obudzi