reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Hej, ja też nadrobiłam :) &&& za wizyty, zdrówka chorowitkom :)
Zrobiliśmy sesję, mój M nawet dał się namówić, chociaż uparcie nie chciał, ale jak mu obiecałam "coś za coś" to zmiękł chyba :p i na 3 jest :D zgapiłam koncepcję z męską koszulą, od kogo? :D bo nie pamiętam :)

Znów spać nie możecie? Szalone baby!
Ja obejrzałam film z serii kocham kino "Joanna". Trudne emocje, nigdy nie rozumiałam i zawsze strasznie przeżywałam czasy 2 wojny. Te prześladowania, gwałty itd.
Teraz oglądam jakieś przygłupie programy żeby mi się nie śniło o wojnie.
Dobrej nocy marcoweczki :)

Fanti ja też lubię takie filmi a tym bardziej książki nie pozyczam tylko kupuje żeby mieć swoją kolekcję ten film co piszesz to nie widziałam ale zobacze :) na pewno
Ja zabieram się do spania bo ogladalam i jadlam kisiel hehe ale coś mnie do WC przycisnelo :p a mojego nie umie do budzić żeby się przeniósł z dużego do sypialni :(

reklama
Do góry