reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dzien dobry :) my padliśmy wczoraj dosyć szybko... A budzik dzwonił nam juz 20 minut temu... M juz 'szaleje' w piwnicy, a za 20 minut ma jechac do Kalisza. Nie lubie jak tak daleko jeździ :/ i to jeszcze w nocy. Ale chce tam byc ma godz 8, bo o 14 ma odbiór swoich robot z jakimś urzędnikiem. Myślałam, zeby jechac z nim ale po pierwsze nie wysiedze w aucie, po drugie co tam będę robiła 6 godzin jak on bedzie to przygotowywał, nie wysiedze w drodze powrotnej i do tego jeszcze Zuzka jest no i pies. I ich tez musiałabym zabrac ze sobą :/

W ogole nie wiem czy Wam pisałam, ale wczoraj byłam na szkoleniu a Zuzke zawiozłam do mojej matki bo dzien babci był. Odbieram ją, czekam pod blokiem bo u mojej mamy nigdy nie ma miejsca do parkowania i schodzi mama i Zuzka. I mama mnie atakuje: Czemu ty mnie oklamalas? Oklamalam a z czym? Ze byłaś na szkoleniu. O byłam a gdzie niby miałam byc. No na zakupach. Na jakich zakupach? Kto Ci takie głupoty powiedział? No Zuzka, ze Ty pojechałaś na zakupy... I mama obrażona na całego bo była zmęczona po pracy a ja pojechałam sobie bez Zuzki na zakupy!!!!!!!!!!!!
A miałam kupic po drodze Zuzce kwiatka lub czekoladki dla babci z okazji dnia babci bo wcześniej nie dałam raduj dlatego wg Zuzki byłam na zakupach... Ale najbardziej mnie zadziwia ta głupota mojej matki... Tak mnie wkurzyła, ze nieprędko mnie u siebie zobaczy a juz na bank nie zadzwonie do niej. Powiedziałam jej, ze jak chce cos wiedziec to niech sie mnie zapyta a nie wypytuje dziecka.
Bo znając ją to musiała niezły wywiad z Zuzka przeprowadzić!

Barbra ja tez nie lubie jak M zasypia na dole. A ja sama w sypialni w łożku. Na szczęście rzadko to sie zdarza ;)
Clodi ja w ogole w zioła nie wierze ;)
Fanti, cos Ci chciałam odpisać ale nie pamietam co...

Asienka super, że masz sesje zrobiona ☺
Co do czkawki to ja nawet nie wiem czy Bartuś ją ma hihi jakoś jej nie poznaję ;)
Fanti ja już nie pamiętam kiedy oglądałam tak późno w nocy film

Witam porannie. Ja mimo ciezkiej nocy (jednego mlodego tez cos rozklada;() juz na nogach,bo zaraz mecz naszej Agi bede ogladac a potem pobudka dzieci. Wlasnie slysze,ze M wrocil z nocki. Potem sie odezwe.

Hej dziewczyny...nie nadrobie Was...15 stron od wczoraj masakra jakas ile Wy piszecie.

Ja wlasnie ide zaprowadzic Alana do szkoly..moze jak przyjde do domu i Ola bedzie jeszcze spala to postaram sie nadrobic co tutaj naskrobalyscie :p

Dzien dobry :) my padliśmy wczoraj dosyć szybko... A budzik dzwonił nam juz 20 minut temu... M juz 'szaleje' w piwnicy, a za 20 minut ma jechac do Kalisza. Nie lubie jak tak daleko jeździ :/ i to jeszcze w nocy. Ale chce tam byc ma godz 8, bo o 14 ma odbiór swoich robot z jakimś urzędnikiem. Myślałam, zeby jechac z nim ale po pierwsze nie wysiedze w aucie, po drugie co tam będę robiła 6 godzin jak on bedzie to przygotowywał, nie wysiedze w drodze powrotnej i do tego jeszcze Zuzka jest no i pies. I ich tez musiałabym zabrac ze sobą :/

W ogole nie wiem czy Wam pisałam, ale wczoraj byłam na szkoleniu a Zuzke zawiozłam do mojej matki bo dzien babci był. Odbieram ją, czekam pod blokiem bo u mojej mamy nigdy nie ma miejsca do parkowania i schodzi mama i Zuzka. I mama mnie atakuje: Czemu ty mnie oklamalas? Oklamalam a z czym? Ze byłaś na szkoleniu. O byłam a gdzie niby miałam byc. No na zakupach. Na jakich zakupach? Kto Ci takie głupoty powiedział? No Zuzka, ze Ty pojechałaś na zakupy... I mama obrażona na całego bo była zmęczona po pracy a ja pojechałam sobie bez Zuzki na zakupy!!!!!!!!!!!!
A miałam kupic po drodze Zuzce kwiatka lub czekoladki dla babci z okazji dnia babci bo wcześniej nie dałam raduj dlatego wg Zuzki byłam na zakupach... Ale najbardziej mnie zadziwia ta głupota mojej matki... Tak mnie wkurzyła, ze nieprędko mnie u siebie zobaczy a juz na bank nie zadzwonie do niej. Powiedziałam jej, ze jak chce cos wiedziec to niech sie mnie zapyta a nie wypytuje dziecka.
Bo znając ją to musiała niezły wywiad z Zuzka przeprowadzić!

Barbra ja tez nie lubie jak M zasypia na dole. A ja sama w sypialni w łożku. Na szczęście rzadko to sie zdarza ;)
Clodi ja w ogole w zioła nie wierze ;)
Fanti, cos Ci chciałam odpisać ale nie pamietam co...

Isia no to faktycznie ta Twoja Mama sama jak dziecko, to może dlatego woli z dzieckiem rozmawiać :p my już pospaliśmy, Mały w brzuszku wariuje i koniec spania :)

Asienka super, że masz sesje zrobiona ☺
Co do czkawki to ja nawet nie wiem czy Bartuś ją ma hihi jakoś jej nie poznaję ;)
Fanti ja już nie pamiętam kiedy oglądałam tak późno w nocy film

Dzień dobry.
Isia my jesteśmy wszyscy typem sowy. Niestety Oli już też przejawia takie zachowanie. Długo zasnąć nie może w łóżku a rano ciężko obudzić.
Były takie czasy kiedy dziecka nie miałam że potrafiłam siedzieć przed kompem do 5 rano i kłaść się nie wiele przed przyjściem męża z nocki.
Teraz zwykle około północy idziemy spać ale częściej po niż przed.
Mąż dziś po 2 nockach i miał wcześniej być żeby się wyspać bo po południu mieliśmy sprawnie zrobić zakupy remontowe a tu znów LCS padł bo mróz i przyjedzie o 9 dopiero. Zawsze jak coś planujemy to odwrotnie wychodzi. A jak już planujemy że któreś z nas się z pracy na nocy wyspi to na bank noc będzie do D.

reklama
Do góry