LilithGoth
Fanka BB :)
Moj spi w najlepsze bomba go nie obudzi, ale pojade dzisiaj mam nadzieje ze tesciowa zostanie z dziecmi. Niech chociaz to.ktg zrobia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brytek kastrat? Bo szukamy męża dla Kluchy bo nawet wet mówiła, że jest śliczna i zdrowa i fajnie by było ją rozmnożyć a w okolicy kandydatów brakCześć!
Cocosh, super wieści, cieszę się że z małą ok, a za męża trzymam kciuki, musi być dobrze.
Ja się też o mojego zaczynam trochę martwić, bo od wczoraj znów strasznie boli go głowa, a ostatnio jak tak było to wylądował na tomografie własnie. Na dodatek musiał wyjechać do pracy dziś i jeszcze go nie ma..
U mnie tez dolegliwości ciążowe dają się coraz bardziej we znaki, własnie smażyłam naleśniki i musiałam co chwila siadać, tak kość ogonowa boli..a po nocy tez nogi i biodra, ciężko się przekręcić...
Co do zwierzaków to ja tez mam Brytka i małą Yoreczkę, czasem oczywiście coś nabroją, ale jakoś nie wyobrażam sobie domu bez zwierzaków.Miałam jeszcze Shi-tzu ale odeszła w zeszłym roku
Zobacz załącznik 742757 Zobacz załącznik 742759
Jak będą małe to rozumiem, że rezerwować jednego dla Ciebie?Mnie w ciazy z blizniakami swedzial,ale byl na koniec ogromny a mimo to nie bylo rozstepow. Teraz odpukac tez nie ma i nie swedzi narazie. Asieńka cudowne obydwa! A Klucha ta szara skradla moje serce