reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

ilith nie chce Cię straszyć ale czop odpadł, biegunka to też forma oczyszczenia przed porodem.. :/ Kto wie jak to się rozwinie.. Trzymam kciuki żebyś nie została styczniówką..

reklama
Izik a ja nigdy nie mogę uchwycić tej czkawki ;)

Lilith i jak sytuacja? Brałaś jakąś nospe?

Fani mój mąż tak ma po intensywniejszym wysiłku, jeszcze do tego mu gorączka dochodzi. Przespi się i jest jak nowo narodzony

Barbara spróbuj się jeszcze napić zimnego mleka ;)

Ja też czopa na oczy nie widziałam, chociaz mam podejrzenia ze odpadł mi dopiero podczas porodu... to było mnóstwo gęstego śluzu, zupełnie co innego niż wody czy taki codzienny śluz. No chyba ze odpadł wcześniej i nic nie zauważyłam :sorry: nawet się nie zapytałam na tej porodowce czy to był czopa.

Fanti tak mój Kasjanek z 7 grudnia;-) ;)

Lilith może zadzwoń do swojego gina i Ci powie co masz robić

Bar chciałam sie pochwalić że też mam pierogi, dzisiaj gotowane miałam a jutro też będę smażyć:-p.

Nareszcie wolnosc !! Tzn jakies 2 miesiace wolnosci, pozniej sie zacznie jazda bez trzymanki :D

Ej dziewczyny jeszcze nie rodzimy, jakie czopy jakie skurcze ? :D Jeszcze nie mam torby do szpitala spakowanej :p

reklama
Do góry