reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Mnie dziś młody wystraszył bo dopiero co cieszyłam się że cała zimę jest zdrowy A tu po basenie zawsze głodny a on mówi że jeść nie chce, czy może się położyć. Nigdy nie daje się choćby na chwilę położyć jak jest wszystko ok. A tu usnął na 2 godz. Spałby dłużej ale o 19 go obudziłam.
A on że go nogi bolą, że plecy całe, że głowa i nie ma siły kubka z ciepłą herbata unieść.
Miał iść spać do babci dziś cały tydzień na to czekał a tu lipa. Dostał ibuprofen i nastało cudowne ozdrowienie :/
Pojechał do babci i na razie nic mu nie jest.

reklama
Fanti takie objawy to grypa ma, żeby u babci go nie rozłożyło

A mój mąż nie mógł spać w nocy i mówi mi że strasznie sie rzucam przez sen, tak jakbym jakichś drgawek dostawała

Właśnie grypy się obawiam.. mama ma w razie czego dzwonić do mnie..
Plecy, ramiona to może też być osłabienie po treningu na basenie.. i chciałabym żeby to było to..

Fanti dokładnie tak jak pisze Clodi, oby to nie była grypa.... tylko zmęczenie

Clodi mój ma teraz nocki to sama śpie ale jak jest to mówi że jak sie przekręcam z boku na bok to jęcze z bólu... Jego to aż budzi a ja nic niewiem co sie dzieje heh

alabamka to jaki masz stopien lozyska? Ja mam 2,ale lekarz powiedzial,ze na tym etapie to jest ok (32tydz). No ale ja mam szyjke dluga i zamknieta. Mi polozna w szpitalu mowila,ze kaszel u mnie,ktory mialam dosc dlugo mogl przyczynic sie do wystapienia tych skurczy przez ktore lezalam w szpitalu :/. Sarna skurcze co 3 minuty? to ja juz srałam,ze rodze i lecialam do szpitala! Lilith juz?????

Ja miałam co 5 min i jechalam na IP
Fanti oby to było zmęczenie
Ja przy wypisie miałam napisane stopień I/II szyjka 2 cm rozwarcie na opuszek i dosyć licha i miekka

Volka mam.nadzieje ze jeszcze nie pora na mnie....ale.skurcze dalej mam nie co chwila ale sa....do tego dopadla mnie biegunka.

Bar dopóki nie ma.skurczy nic nie rób chyba ze z krwią odpadl to wtedy na ip

reklama
Do góry