reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Alabamka- uważaj na siebie

Mnie dzisiaj naszła ochota na ciasto z owocami, i sobie małą foremkę zrobiłam :laugh2: prawie całe wciągłam, trochę m zostawiłam. Jak nie zje, to pewnie ja pochłonę.

Mała dzisiaj jakoś dziwnie się układa, ledwo oddychać mogę, do tego żebra bolą niemiłosiernie. W ciągu 5 min miała 2 razy czkawkę.

reklama
Dzięki dziewczyny, staram się wypoczywać, ile tylko mogę. Jeszcze mnie mój mąż denerwuje, bo on uważa, że jak lekarz powiedział, że jest w porządku, to na pewno jest, a ja niepotrzebnie panikuję, nakręcam się i wymyślam sobie nie wiadomo co. Chciałabym mieć takie zaufanie do lekarzy, naprawdę,

Przy takiej szyjce nie mialabym zaufania do lekarza który twierdzi że jest ok kaszel i skurcze skracają szyjkę + dziecko jak uciska coś o tym wiem

Serduszko wczoraj miałam najpierw co jakies 3 min ale potem juz tak co godz. Dzisiaj mam ale sporadycznie. Wiec nuebede panikować

MlodaMama masakra z tym twoim szefem ja.bym mu sie dobrala do dupy.

Ja wlasnie zjadla dwie parowki z sosem czosnkowym.
Dzisiaj odszedl mi czop i od ponad godziny mam skurcze, mam nadzieje ze to te przepowiadajace bo nie chce teraz rodzic jeszcze mam czas.

Lilith a skurcze co ile?
Ja się zastanawiam czy wogole będę w stanie zorientować się że odszedł mi czop?
Ja zjadlam ziemniaczki z gulaszem i marchewka gotowana teraz zjem kisiel ale zgadzam mnie męczy tak od 18 :(
Alabamka zero podnoszenia moim zdaniem przynajmniej do tego 37 tc

Hmmm jak na razie.mialam trzy skurcze tak co 20-25 min... mlody tez dzisiaj malo aktywny, rusza sie ale nie tak jak zawsze. Jakies dziwne te ruchy dzisiaj.
Poczekam moze skurcze mina, zaraz wezme.prysznic i bede obserwowac dalej

Bar czopa nie przeoczysz. To jest takie galaretowata duża ilość jakby upławów.
Lilith Masz jeszcze miesiąc. trzymamy kciuki żeby to jeszcze nie było to &&

Lili obserwuj!! Może już niedługo....uważaj na siebie. Widziałam, że lutowki zaczynają się rozpakowywac, zaczyna mnie to przerazac....

reklama
Alabamka jak to mówią przezorny zawsze ubezpieczony, ja bym na wszelki wypadek bardziej się oszczędzała... W 41 tygodniu ciąży miałam szyjkę 2 cm, także tego ;-) ;) A do chociażby 38 tc jeszcze mnóstwo czasu

Serduszko ja w poprzedniej ciąży miałam tak z sernikiem, w tej nic nadzwyczajnego nie zauważyłam :p Za to bardzo dużo rzeczy mi nie smakuje, apetyt mam jakiś kulawy. Np teraz, coś bym zjadła i nie mam pojęcia co, na wszystkie pomysły jakie mi wpadną do głowy mój umysł woła głośne "to nie to" :(
Ja mam często tak że mam ochote na coś a sama niewiem na co... to jest okropne uczucie
Dzięki dziewczyny, staram się wypoczywać, ile tylko mogę. Jeszcze mnie mój mąż denerwuje, bo on uważa, że jak lekarz powiedział, że jest w porządku, to na pewno jest, a ja niepotrzebnie panikuję, nakręcam się i wymyślam sobie nie wiadomo co. Chciałabym mieć takie zaufanie do lekarzy, naprawdę,
Nie słuchaj M.... Bo nie ma ludzi nie omylnych a już na pewno nie wśród lekarzy...
Serduszko wczoraj miałam najpierw co jakies 3 min ale potem juz tak co godz. Dzisiaj mam ale sporadycznie. Wiec nuebede panikować
Nie panikuj... Tylko uważaj na siebie... :)
MlodaMama masakra z tym twoim szefem ja.bym mu sie dobrala do dupy.

Ja wlasnie zjadla dwie parowki z sosem czosnkowym.
Dzisiaj odszedl mi czop i od ponad godziny mam skurcze, mam nadzieje ze to te przepowiadajace bo nie chce teraz rodzic jeszcze mam czas.
Lilith.... jej ... trzymam kciuki by to nie był poczatek...

Do góry