marcowa 07
Fanka BB :)
nie napisałam że ktokolwiek cokolwiek mi kazał zrobic ... tylko mi przykro że wg cocosh moje dziecko bedzie chodzić w ścierkach ale to juz chyba mój problem a kazdy ma prawo obierać wypowiedzi na forum wg własnego uznania ... ja dziś na wszystko jestem na nie i jak nie zasne za chwile z twarzą na laptopie to bedzie ok, bo jaqk sie kładę to oczy jak 5zł i nic z tego nie wychodzi ;(
Nie przejmuj się ja mam mieć córcię, a większość rzeczy mam po moim siostrzeńcu, do tego dokupiłam kilka szmatek/czy ściereczek jak zwał tak zwał, w lumpie za grosze, są naprawdę śliczne i w ogóle nie zniszczone! i co najważniejsze są dla dziewczynki szkoda mi kasy na nowe ciuszki, które kosztują np. 30 zł za szt., gdzie w tej cenie mam reklamówkę ciuszków, nie zniszczonych, nie zmechaconych, bez plam. Poza tym dzieci szybko rosną i zapewne większość ubierze tylko kilka razy, po czym będą już za małe. Nie będzie mi przykro jak uleje, poplami lub podrze na kolanach
Każdy ma własne zdanie, moje jest takie i nie przejmuję się co myślą o mnie inni