reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Tak naprawdę Isia to w tych drogi sklepach często płaci się za ciuchy mniej niż w zarze itp :)
Na sklepie mają swoje ceny ale jak kupisz kilka ciuchów pierwszych i Panie Cię zaczynają kojarzyć to dostajesz zniżki na wszystko i zawsze. Co tydzień praktycznie te niby drogie sklepy wysyłają smsy do "stałych klientek" z promocjami nawet po 50-70 % w sezonie. Za wiele rzeczy z kaszmiru czy jedwabiu zapłaciłam mniej niż za sztuczny sweter w zarze. Przykład swetere kosztował 700 zł a zaplaciłam 180 :)
Pamiętajcie też,że ceny na sklepie to są umowne ceny szcxególnie w drogich sklepach.
To właśnie zara itp sklepy to masaka bo nawet jakbyś wydała u nich 5000 miesięcznie to mają gdzieś i zero zniżek a jakoś kiepściutko.

reklama
Tylko,ze jak dla mnie Zara jest mega droga,chyba ze cos sie zmienilo,ale nigdy tam nie kupowalam,bo jednak za drogo dla mnie. F&F dla mnie tez jakosc jak w H&Mie,ale troche tansze na szczescie :). Wstawilam wlasnie pierwsze dzieciece pranie ;)

Ja też się witam :D poszłam spac po 1 budzik 5:30 pojechaliśmy na badania... kolejka jak za komuny... Ale ja grzecznie na sam koniec kolejki Ale Pani z okienka za mną wolała ze ja bez kolejki wchodzę (fuczenie i niezadowolenie oczywiście bylo) a z racji ze mi się spieszylo szlam z takim bananem na pysku na ten początek kolejki hahaha byliśmy u mojej babci moj porobil półki babci w szafie jedziemy do Katowic na komendę a później mam parę rzeczy do załatwienia i spotkanie z moim kochanym szefem <3 lovki lovki huhuhu a wypłaty nie ma :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

To Ty widze latasz Młoda w porownaniu ze mna :p. Ja jednak ograniczam sie do siedzenia w domu i ewentualnego zrobienia obiadu ;). Dzis ubralam i nakarmilam dzieci,babcia przyjechala i czekala na nich na dole na klatce. Pierwszy raz schodzili sami :D

Do mnie dzwoniła położna oddziału gdzie będę rodzić zaproponowała ind.spotkanie że szkoły rodzenia 3 godz. Za 150 zł w szpitalu bo inaczej nie chce ryzykować zobaczymy co mój na to i dodatkowo powiedziała mi jak wygląda sprawa osobistej położnej i indywidualnej sali :)

reklama
Cocosh Zara to dla mnie w ogole tragiczny sklep-ceny z kosmosu a jakosc fatalna.. lubie tam rzeczy dla Synka, bo Zara ma fajny styl. Ale 80% ciuchow ktore kupie wraca na reklamacje. Na szczescie nie maja z reklamacjami problemu.
H&M-jakosc adekwatna do ceny. Na dziale dzieciecym oczywiscie. Jeszcze nie mialam potrzeby nic reklamowac:) a basicowe bodziaki to w ogole inwestycja dlugoterminowa. Nie dosc, ze dobre gatunkowo to jeszcze rosna razem z dzieckiem:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Do góry