reklama
A ja f&f jakoś nie mam przekonania... a z hm Zuzka ma niektóre piżamy już 3 lata, śpi codziennie w innej więc są prane non stop i nic się z nimi nie dzieje... jeansy z hm też są super jakości- ale te dziecięce bo dla dorosłych nie mam doświadczenia
Lewusek
Fanka BB :)
Hejka.
Witam sie po weekendzie
Juz Was nadrobilam.
Ja jutro wizytuje. Ciekawa jestem czy mi usg zrobi.
Mam cos hustawki nastroju az mnie to sama wkurza.W nocy mnie zoladek bolal ale chyba maly uciskal.Łopuz bedzie.Caly czas cos tam robi w brzuszku
Witam sie po weekendzie
Juz Was nadrobilam.
Ja jutro wizytuje. Ciekawa jestem czy mi usg zrobi.
Mam cos hustawki nastroju az mnie to sama wkurza.W nocy mnie zoladek bolal ale chyba maly uciskal.Łopuz bedzie.Caly czas cos tam robi w brzuszku
Cocosh i getry dla dziewczynek mogę Ci śmiało polecić a ja jestem maniakiem zakupowym dla Zuzki jak Zuzka była mała tzn do dwóch lat chodziła tylko w Wojciku ale potem zrobił się dla mnie 'wsiorski' i te kolekcje zrobiły się bardzo podobne. A jak lubisz ubranka dobrej jakości To polecam Ci firmę Mayoral ja je kupuje od kiedy mam Zuzke i jestem nimi zachwycona wprawdzie ceny nie są niskie ale kolory, wzory i jakość dla mnie super! No i kupuje tylko wiosenno letnie kolekcje bo przynajmniej widać te ubranka a zimą to wszystko pod kurtka się chowa
reklama