reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Myślę że możesz :) niektórzy lekarze zalecają przez drugą połowę ciąży brać nospe więc jedna tabl Ci nie zaszkodzi... a bol i takie skurcze są grozniejsze dla dziecka niż jedna tabl nospy...
Ja bym wzięła

reklama
A ja f&f jakoś nie mam przekonania... a z hm Zuzka ma niektóre piżamy już 3 lata, śpi codziennie w innej więc są prane non stop i nic się z nimi nie dzieje... jeansy z hm też są super jakości- ale te dziecięce bo dla dorosłych nie mam doświadczenia :)

Hejka.
Witam sie po weekendzie:)
Juz Was nadrobilam.
Ja jutro wizytuje. Ciekawa jestem czy mi usg zrobi.
Mam cos hustawki nastroju az mnie to sama wkurza.W nocy mnie zoladek bolal ale chyba maly uciskal.Łopuz bedzie.Caly czas cos tam robi w brzuszku :)

Cocosh i getry dla dziewczynek mogę Ci śmiało polecić a ja jestem maniakiem zakupowym dla Zuzki :) jak Zuzka była mała tzn do dwóch lat chodziła tylko w Wojciku ale potem zrobił się dla mnie 'wsiorski' i te kolekcje zrobiły się bardzo podobne. A jak lubisz ubranka dobrej jakości To polecam Ci firmę Mayoral :) ja je kupuje od kiedy mam Zuzke i jestem nimi zachwycona :) wprawdzie ceny nie są niskie ale kolory, wzory i jakość dla mnie super! No i kupuje tylko wiosenno letnie kolekcje bo przynajmniej widać te ubranka a zimą to wszystko pod kurtka się chowa ;)

reklama
Do góry