Kochane marcowe mamy życzę wam aby ten nowy rok pełen zmian w naszym życiu przez pojawienie się marcowych maleństw był dla nas pomyślny, byśmy wszystkie odnalazły się w nowych rolach i mimo często niewyspania i braku sił zawsze miały uśmiech na twarzy
reklama
Dziewczyny a ja Wam powiem, że nie widziałam tak przekupnych ludzi tzn zawodu jakimi są lekarze....
Jeżeli myślicie, że przypisują Wam coś w co sami wierzą albo stosują... to się mylicie!!!
Po receptach jakie trafiają do aptek od razu wiadomo jaki przedstawiciel chodził.... i że musiał coś obiecać w zamian za współpracę...
A jak słyszę, że lekarz mi kazał brać te witaminy albo ten preparat bo jest bardzo dobry to mnie szlag jasny trafia
Zresztą w aptekach sieciowych nie jest lepiej... tylko tam trzeba to sprzedawać bo regionalny sprawdza kto ile sprzedał danych preparatów....
Ja zresztą mam mega ograniczone zaufanie do sprzedawców wszelkiego rodzaju....
Jeżeli myślicie, że przypisują Wam coś w co sami wierzą albo stosują... to się mylicie!!!
Po receptach jakie trafiają do aptek od razu wiadomo jaki przedstawiciel chodził.... i że musiał coś obiecać w zamian za współpracę...
A jak słyszę, że lekarz mi kazał brać te witaminy albo ten preparat bo jest bardzo dobry to mnie szlag jasny trafia
Zresztą w aptekach sieciowych nie jest lepiej... tylko tam trzeba to sprzedawać bo regionalny sprawdza kto ile sprzedał danych preparatów....
Ja zresztą mam mega ograniczone zaufanie do sprzedawców wszelkiego rodzaju....
Fanti pytałaś się o M... będzie ok godz 21 w domu :/
A z kasą przesunelam terminy płatności ale trochę nerwów mnie to kosztowało.... nie cierpię się o nic prosić....
Zuzka wstała o godz 18, zjadła pół paczki fasolki szparagowej a ja drugie pół i teraz idziemy razem pod prysznic na dół do łazienki bo jest tam wieeeeeelki
A z kasą przesunelam terminy płatności ale trochę nerwów mnie to kosztowało.... nie cierpię się o nic prosić....
Zuzka wstała o godz 18, zjadła pół paczki fasolki szparagowej a ja drugie pół i teraz idziemy razem pod prysznic na dół do łazienki bo jest tam wieeeeeelki
Cenie Wasze zdanie i rozumiem Wasze podejście.Dziękuje dziewczynom które mnie rozumieja. Znam swoj orgaznim ale tez wiem ze roznie moze byc.Skurcze byly bolesniejsze a raczej poprostu odczuwalne,gdybym czula ze rzeczywiscie sa bolesne i cos nie gra napewno bym pojechala do szpitala.
Dziewczynki Szczesliwego Nowego Roku 2016 zycze ! Oby spelnily sie nasze najskrytsze marzenia ( bezbolesny porod ) i oby ten rok byl jeszcze lepszy niz poprzedni :*
My swietujemy w domku bez atrakcji
Wam zycze udanych spotkan, imprez zakrapianych Picollo
My swietujemy w domku bez atrakcji
Wam zycze udanych spotkan, imprez zakrapianych Picollo
KubusiowaMama
Fanka BB :)
I ja rowniez zycze szczesliwego!! Jak najwiecej przespanych nocy, latwego porodu, samych szczęśliwych dni i oby macierzystwo bylo jeszcze przyjemniejsze, niz sie spodziewamy
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
reklama