reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
A i miał czestoskurczy z do 10 w ciągu doby jakoś a uprzedzili go ,że teraz nic z tym nie będą robić,ale za lat np 10 będzie go czekała najprawdopodobniej zastawka. ..

My jutro pewnie w planszówki pogramy....
Wolimy planszówki od elektronicznych gier... Ostatnio nabyliśmy Wehikuł Czasu. Grę planszowa o tematyce historycznej. Bardzo fajna gra. Mój starszy juz przyswaja poprzez zabawe ważne fakty historyczne :-) taki sposób nauki najlepszy :-)
Ja miała ostatni okres 2 czerwca. Termin według OM na 9.03... A 3 grudnia na usg miałam termin na 29.02 :-)

U nas wyniki holtera są najpóźniej po kilku dniach. Ale to Centrum Chorób Serca najlepsze w Polsce z tego co mówią wiec pewnie dlatego .. :-)

U nas młody znudzi się pewnie szybko. On lubi planszowe gry Ale godzinę dwie i starczy. A mniej więcej od 20-21 będziemy już świętować. Po północy wyjdziemy na dwór u nas wtedy na naszej ulicy wszyscy wychodzą fajerwerki itd my też jeden piecyk mamy i potem spać pójdzie.

A ja nie wiem kiedy miałam ostatnia miesiączkę :) moja lekarka wyliczyła mi 1 czerwca i niby się tej daty trzymamy hihi ale to orientacyjna data ;) zresztą mało kto urodzi dziecko w terminie dokładnym :)

Ja miałam pierwszy termin na 8,03 potem na 11,03 dalej na. 15,03 a ostatnio znów na 11,03 ale coś czuję że bronek dobierze sobie sam datę ;)

Witam my w tym roku spędzamy sylwestra u moich rodziców siistra ze szwagrem tez mają byc wiec bedziemy we 2 z siostrą picolo popijac. Moj mały w sylwestra o północy zawsze sie budził zobaczymy jak jutro będzie moze nie bedzie tak huku slychac. Ja ostatnia miesiaczke mialam 26.06 cykle 28 dni i wyliczyl mi na 31.03 lub 01.04 a z usg wychodzi 24.03 zobaczymy ;)

Co do gier to rozmawiałam ostatnio z koleżanką która ma córkę w wieku Zuzki. Mówiła, że jej mała umie grać na Xbox i PSP... i ma swoje małe PSP czy jak to się nazywa ;) Była zdziwiona, że Zuzka nie zna tych gier i bajek jakie lecą w tv... i reklam z tv... mamy tylko tvp abc z programów dziecięcych...
I pow mi, że moje dziecko będzie zacofane przeze mnie...

reklama
Ja miesiaczka ostatnia 2 czerwca i termin 9 marca,ale ja to raczej w lutym urodze przez cc. Na jutro dzieciom nic nie wymyslam. My jedziemy ok.22 postrzelac,bo moj maz cos tam kupil,chociaz ja jestem przeciwniczka :/ i o 24 to tylko z okna,bo sie boje :p.

Do góry