reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
A i miał czestoskurczy z do 10 w ciągu doby jakoś a uprzedzili go ,że teraz nic z tym nie będą robić,ale za lat np 10 będzie go czekała najprawdopodobniej zastawka. ..

My jutro pewnie w planszówki pogramy....
Wolimy planszówki od elektronicznych gier... Ostatnio nabyliśmy Wehikuł Czasu. Grę planszowa o tematyce historycznej. Bardzo fajna gra. Mój starszy juz przyswaja poprzez zabawe ważne fakty historyczne :-) taki sposób nauki najlepszy :-)
Ja miała ostatni okres 2 czerwca. Termin według OM na 9.03... A 3 grudnia na usg miałam termin na 29.02 :-)

U nas wyniki holtera są najpóźniej po kilku dniach. Ale to Centrum Chorób Serca najlepsze w Polsce z tego co mówią wiec pewnie dlatego .. :-)

U nas młody znudzi się pewnie szybko. On lubi planszowe gry Ale godzinę dwie i starczy. A mniej więcej od 20-21 będziemy już świętować. Po północy wyjdziemy na dwór u nas wtedy na naszej ulicy wszyscy wychodzą fajerwerki itd my też jeden piecyk mamy i potem spać pójdzie.

A ja nie wiem kiedy miałam ostatnia miesiączkę :) moja lekarka wyliczyła mi 1 czerwca i niby się tej daty trzymamy hihi ale to orientacyjna data ;) zresztą mało kto urodzi dziecko w terminie dokładnym :)

Ja miałam pierwszy termin na 8,03 potem na 11,03 dalej na. 15,03 a ostatnio znów na 11,03 ale coś czuję że bronek dobierze sobie sam datę ;)

Witam my w tym roku spędzamy sylwestra u moich rodziców siistra ze szwagrem tez mają byc wiec bedziemy we 2 z siostrą picolo popijac. Moj mały w sylwestra o północy zawsze sie budził zobaczymy jak jutro będzie moze nie bedzie tak huku slychac. Ja ostatnia miesiaczke mialam 26.06 cykle 28 dni i wyliczyl mi na 31.03 lub 01.04 a z usg wychodzi 24.03 zobaczymy ;)

Co do gier to rozmawiałam ostatnio z koleżanką która ma córkę w wieku Zuzki. Mówiła, że jej mała umie grać na Xbox i PSP... i ma swoje małe PSP czy jak to się nazywa ;) Była zdziwiona, że Zuzka nie zna tych gier i bajek jakie lecą w tv... i reklam z tv... mamy tylko tvp abc z programów dziecięcych...
I pow mi, że moje dziecko będzie zacofane przeze mnie...

reklama
Ja miesiaczka ostatnia 2 czerwca i termin 9 marca,ale ja to raczej w lutym urodze przez cc. Na jutro dzieciom nic nie wymyslam. My jedziemy ok.22 postrzelac,bo moj maz cos tam kupil,chociaz ja jestem przeciwniczka :/ i o 24 to tylko z okna,bo sie boje :p.

Do góry