reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

I mam od zawsze bardzo wrazliwy pępek. Nie wiem czy to przyczyna ale jak mały gdzieś się ruszy w okolicy pepka to aż mnie przeżywa takie dziwne nieprzyjemne uczucie....może to wina łożyska. ...nie mam pojęcia

reklama
Ja szkołę rodzenia polecam. Mieliśmy spotkania z lekarzem, dietetykiem, rehabilitantem. Można było o szczepienia popytać, masaż malucha poćwiczyć. Dla mojego męża też fajnie, bo dało mu czas na oswojenie się z wieloma tematami, bo u niego w rodzinie małych dzieci nie było.
Do mnie przychodziła położna bardzo młoda, widać że małe doświadczenie miała, właściwie na nic nie potrafiła konkretnie odpowiedzieć. Nie pamiętam żeby mi zaglądała gdziekolwiek, ale chciałam żeby przychodziła bo miała dokładną wagę a Hani mocno spadała po porodzie.
Ja też do łóżeczka turystycznego koc kładłam, ale dłużej niż na jedną noc pod rząd nie było używane.

A ja wolę żeby mi zajrzeli i mieć pewność że wszystko się dobrze goi... mnie nawet M zaglądał w krocze jak byliśmy w domu... strasznie mnie bolało i okazało się że obok szytych miejsc w kroczu zrobiły mi się takie mega duże pryszcze... musiał mi to wycisnąć i popsikac octeniseptem...

Fanti ja też do chudych nie należę a nawet jestem otyła :/ pi średnio Bartka czułam, tzn delikatnie... za to dzisiaj wieczorem szalał na całego chociaż nie powiem żeby to bolało ale z trzy godziny aktywności miał.... może się przekręcal glowa w dół ;)

W sumie to ja chyba Fanti też nie hihi a zresztą zobaczymy :) ta nasza wsiowa położna jest daremna więc raczej nie będzie się pchala do tego :) i była u nas chyba tylko raz...

No w koncu.Tez nie umialam napisac nic.
Ja bylam u kardiologa na 10,okazalo sie ze normalnie wizyt nie bylo tylko musialam isc na oddzial ,tam ekg,i o dziwo najlepsze ekg ktore mialam,przy tych tabletkach,oczywiscie nie idealne.Pytalam o napisanie wskazania do cc,powiedzial ze wskazane to bedzie raczej.Ale kazal zalozyc Holtera od razu i potem bedziemy decydowac.Tak poczatkiem lutego juz by trzeba bylo zdecydowac.Wiec siedze sobie z Holterem do jutra do 11 :)

Dzis moja corka skonczyla 7 lat.Kurcze jak to zlecialo :)

Mi tam zaglądanie nie przeszkadza ;) Przez te kilka w szpitalu tyle osób zagląda że jedna więcej nie robi różnicy.
Czy któraś z Was zdecydowała się na kupienie wiaderka do kąpieli?

reklama
My dziś mamy 6 lat jak się znamy :) a teściowie 21 lat po ślubie hihi :)
Ja Grzesia w szpitalu teraz bardzo czuje wręcz mnie już boli czasem lobuz mój slodziutki :)

Do góry