reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
A moja mala szaleje jak diabli :) Nawet w koncu udalo mi sie Lilce przylozyc reke do brzucha i poczula kopniaki :) I sie strasznie cieszyla :) Brzuch skacze na boki ,nawet zgiac sie nie moge bo zaraz mnie kopniakami traktuje :)

Cień sto lat dla córki.

Ja dziś jak na allegro przegladalam różne drobiazgi dla małego to natknelam się na to wiaderko, pierwszy raz coś takiego widziałam, dziwne są teraz wynalazki. My pozostajemy przy klasycznej wanience, a dla wygody dokupimy stelaż/stojak.

Jakie smoczki kupujecie dla dzieciaczkow???

Izik i dobrze :) my wypady z Zuzka wspominamy super! Na wakacje chcemy jechać na Chorwacje ale nie wiem kiedy dokładnie... bo z pracą M różnie wygląda a ja tydzień lub dwa wolnego na uczelni zawsze sobie załatwię :)
W czerwcu Zuzka ma jechać z moją mamą na 2 tyg nad morze i po tygodniu ich pobytu chciałabym tam dołączyć do nich... tylko wynająć inny domek i trochę dalej od mojej matki.... W tym roku były na tydzień i po czterech dniach do nich dolaczylismy ale spalismy w innym miejscu a Zuzia była zachwycona i poplakala się jak nas zobaczyła :) oczywiście zaraz się spakowala i była z nami a moja mama dopiero wypoczela hihi

Barbra to super wiesci. Czekamy na kolejne informacje jak Tobie założą, ale teraz m9ze byc juz tylko lepiej
Violka ja tez mam takie bóle na okres. Raz mocniejsze raz lżejsze, ale póki nie sa regularne i do wytrzynania się nie martwię za bardzo.
Fanti dla mnie to wiaderko to też kicha. Dobrze, ze walczysz o właściwe nauczanie syna. Ja tez jestem wrazliwa na tym punkcie jak coś nie tak.
Cien najlepszego dla córeczki!! Moja konczy 7 lat w lutym.
Cocosh to kiedy miałaś ostatnią miesiączkę.? Bo jak ostatnio bylam w Pl to gibekolog tez mi wyliczyla z Om na 18.02 sle z Usg to juz wychodzi w uk 24.02 a s Pl 23.02

reklama
My wanienki mieliśmy dwie- tradycyjną i taką z profilowanym miejscem dla dziecka. Korzystaliśmy z obu ale zdecydowanie ta profilowana była lepsza. Dziecka nie trzeba non stop trzymać bo leży samo..
http://allegro.pl/wanna-wanienka-anatomiczna-z-korkiem-komfortowa-i5546250193.html coś takiego.
Mam ją jeszcze w garażu i już oglądałam że się nadaje. Potem dla ciut starszego dziecka w normalnej wannie będzie siedział..
Ostatecznie można we wszystkim dziecko myć.. wiadro, miska.. jedynie w zmywarce ciężko bo ciemno tam.. i naczynia może potłuc jak będzie rączkami machać.. :oo2:

Do góry