reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Isia Nam ostatnio położna mowila że przed cc lepiek samemu sobie lewatywe zrobić dla lepszego samopoczucia po operacji.
BarBra adalat masz? Ja go mialam na wstepie ale nic nie zadziałał na mnie.

reklama
Hej :)
Dzieki za odpowiedz na temat tego urlopu. Jeszcze tylko podejde do nich i zapytam sie jak i kiedy mam to zalatwic :p

Ja dzis jeszcze do pracy ostatni dzien a pozniej 4 dni wolne, ale odpoczne :D
My wszystkie przygotowania zaczynamy jutro takze mam nadzieje, ze wyrobimy sie ze zjedzeniem potraw przed Pasterka :D a Wy jak tam, wybieracie sie na Pasterke ? :)

Missoni ano chudne. Ale to nic dziwnego, bo ja gruba jestem i wcześniej jadłam sporo słodyczy, piłam cole i soki a teraz nic, no i białe pieczywo też nie teraz. Dziś dzwoniłam do diabetologa i kazała mi przytyć i jeść owoce między posiłkami. Co będzie trudne bo ostatnio ledwo co te wszystkie posiłki zjadam.

Bar szkoda, że święta w szpitalu, ale co się nie robi dla dzidzi.

Kurcze nie pamiętam nazwy ale chyba tak była pomarańczowa oby na mnie zadziałała
A mój mąż słuchajcie wczoraj miało go nie być a przyjechał na chwilę przed dentysta i dziś już mi zdradził że mimo że jego rodzice będą jechać to on też na chwilę wpadnie ale sam bez nich :) mój kochany

Polecialam jeszcze po miód do pierniczków i okazalo sie,ze na jednym bazarze nie mają i lecialam pol miasta na drugi. Nie nadaje sie juz do niczego. Ide tak wolno!ze juz wolniej sie nue da a i tak brzuch jak kamień i kregoslup boli :(. Robie zupe i chyba sie poloze chociaz na chwile,bo ledwo zipie dzisiaj. A zadyszka jaka! Sapie jak stara lokomotywa :p

Ja już zrobiłam śledzie w oleju i pod pierzynką, po 2 miski, bo drugiego dnia świąt mamy gości... Aż mi ręce popuchły. W tym czasie moja córeczka siała zamęt i zniszczenie, więc wszystko trwało 2 razy dłużej. :(

Jeszcze została tylko sałatka ziemniaczana, pranie powiesić i chyba z godzinę będę zmywać...

Dziecko za to kopie jak szalone... Chyba lubi zamieszanie. :p

Częsc juz zrobione :)

Załączniki

• 1450880967990.jpg
    1450880967990.jpg
    68,5 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Lewusek - boskie te Twoje wypieki., a ja znowu chyba skurcz miałam, a tyle jeszcze do zrobienia.
Zaraz robie farsz, a pozniej sernik

Do góry