reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Volka też masz z gatty :) bo dla mnie to jest Najlepsza firma :p praktyki miałam właśnie w sklepie z bielizną itp. Wypróbowałam wszystkie firmy rajstop Ale Gatte nic nie przebilo :D ja mam takie jak na zdjęciu xD ja szłam z parkingu do sklepu a też brzuch

Manka ja na pasterka nie idę :p nie mam siily tyle stać w kościele a żeby usiąść trzeba iść z 2h wcześniej... :/

Kassiaa ja za swój Nowy dałam 1350zł :D

Załączniki

• 1450896531172-1279422355.jpg
    1450896531172-1279422355.jpg
    754 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Oho, dzis wszystkie (prawie [emoji6]) kobietki zapracowane! Wasze smakolyki prezentuja sie apetycznie!

My juz w rodzinnych stronach... Ufff... Podroz byla straszna.

Fanti- wbijam na ruskie! Czy Oli sie podzieli z Ola? [emoji12]

Marza mi sie jeszcze golabki... Takie klasyczne z sosem pomidorowym... Ahhh [emoji7]

Tak mnie nasunela sie mysl. Moja dr przestala pracowac w szpitalu. Co w sytuacji gdy bede miala miec cc? Jak mam sie umowic na "termin"? Wiecie moze jak to wowczas wyglada?

Witam ja po wizycie na szczescie okazalo sie ze jest ok szyjka stoi w miejscu dluga zamknieta. Dofaston czy jakos tak mam nadal brać. Ala nadal jest Ala;) miesniak jakimś cudem zniknął lekarz go chyba z 5 min szukal i nie znalazł. Wiec chyba dobrze. U nas tez przygotowania pelna para placki popieczone salatka warzywna zrobiona na szczescie pierogi i uszka juz wczesniej zrobione jutro tylko ugotowac. No i jutro wigilijne dania na symboliczny kęs bo 2 wigilie mamy wiec niema co sie objadac hehe ;)

Na dzisiaj koniec, padam :baffled: jeszcze w kolejce do spowiedzi 2 osoby mi się wepchnęły, więc nawet w kościele nie ma kultury.
Na pasterce byłam raz z m, chyba nawet przed ślubem to było. Ja o tej porze to już śpię :-p
Od wczoraj mi się tak ciężko oddycha, jakby ktoś mi kamień dał. Na dodatek m mówi, że brzuch dużo większy, więc co się dziwię.
Też się dzisiaj martwiłam, że mała coś spokojna, ale przed chwilą dała pokaz, pobrykała, czkawka przy okazji była i chyba poszła spać.
Emilka jeszcze nie śpi, szaleje u dziadków. Najlepsze jest to, że nie miała drzemki popołudniowej a energii ma za dwóch :confused2:

Ja juz w łożku.... Wreszcie!!!! Upiekłam z Zuzka ciasteczka z kilograma mąki i na tym mój pobyt w kuchni sie skończył na okres swiat i nowego roku :)
Nogi mi wchodzą do tyłka.... Rano jeszcze byłam po perfum dla M pod choinkę i po wędlinę... Potem te ciastka i potem na jiujitsu.... Na szczęście Zuzka juz zasypia u siebie a ja leze u siebie. Udało sie nam wrócić do zasypiania w jej pokoju :) i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa ;)

Co do stawiania sie macicy to dzisiaj kilka razy, kilkanaście tak miałam... Ale jak byłam wczoraj na usg u lekarki mojej to tez zrobił mi sie brzuch twardy. Lekarka tylko sie zapytała czy to boli wiec odpowiedziałam zgodnie z prawda, ze w ogole.... Ona stwierdziła, ze to najważniejsze... Ale nie zapytałam sie jak często moge miec takie cos :/
Z drugiej strony jakby to było cos niepokojącego to pewnie by mi o tym powiedziała..... Aaaaaaaa i pod koniec roku mam juz isc ma ktg....

reklama
Ja muszę do swojej przychodni zadzwonić po świętach i umówić się na wizytę, bo ostatnio mnie nie zapisała. Też jestem ciekawa ile mała waży. No i co z tym jej położeniem.
Kurcze zjadłam 4 kromki i czuję, że żołądek pusty :oo:
Popołudniu najadłam się kapusty kwaszonej i trochę mi potem dokuczało.

Do góry