reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Straszył przedwczesnym bo miałam skurcze za często ale jest lepiej :)
Czekam na obchód dam znać jak tam po :)
Mnie bolala wcześniej kość ogonowa teraz jest już ok :)
Dacie radę dziewczynki moje silne :)

Dzien dobry marcoweczki! Jak sie dzis czujecie? Jakie macie plany na weekend? :)

Macie jakis pomysl to ciekawy, dobry obiad? Tyle msc codziennego gotowania doprowadzily u mnie do braku pomyslu :(

Piekna pogoda i cieplutko wiec zabieram sie z najdrozszym za mycie okien! [emoji16]

Bar, czekamy na wiesci :)
Agiszonek- a Ty jak tam? :)

Fanti- ja dalej przezywam Twojego torta... [emoji22] dzis juz chyba cos upichce!

Macica lekko napięta 2 cm nad pępkiem w pochwie ok szyjka się nie obniża dostaje magnez i nadal dufaston czekam na badania i jak się zwolni miejsce to ide na patologię ciazy

Witam :) myśmy dopiero wstali mój idzie na 14 wiec będę cały dzien sama w domu jako ze nie mam żadnych konkretnych planów to będę leżała cały dzien pewnie :D

Piękna pogoda słoneczko świeci!!
Musimy podjechać na drobne zakupy nie chce mi się ubierać :p

Bar jak szyjka się nie obniża to dobrze :)

Ja juz nie pamietam jak slonce wyglada. U nas od dawna codziennie szaro buro :/. Ja ide schody myc. Moj dzisiaj planuje okna pomyc a po poludniu choinke ubieramy z dziecmi. Na obiad tylko pierogo dzis :p.

No to my wlasnie choinke juz ubralismy. A pies chce bombki zdejmowac. I trzeba zabrac sie za dslsze sprzatanie. Fanti tak to już jest, że w święta przypominamy sobie tych którzy odeszli. Trzeba sie pogodzić i żyć dalej dla naszych robaczkow!!
Ja znałam tylko 1 babcię. , która odeszła 9 lat temu, 1 dziadka straciłam jak miałam 1.5 roczku więc nie pamiętam a pozostałych nawet nie poznałam. :(
Ale mamy teraz swoje rodziny wiec sie radujmy.
barbra jesteś pod dobra opieka, byle Grzesiowi sie za bardzo nie spieszylo.
Moja corcia w wakacje byla na 1 tydz u dziadkow, ale samej chyba na kolonie bym nie puściła.
Isiz my mamy kominek wiec wiem jak sie kurzy, no niestety cos za cos.
A moj brzusio ma 111 cm .
chcialam wyslac fotki ale z jakiegoś powodu nie moge:(

Załączniki

• 14505237418081860084845.jpg
    14505237418081860084845.jpg
    954 KB · Wyświetleń: 49
U nas dziś też dzień sprzątania. Skoro wczoraj było mega wszystko na szybcika zrobione to dziś pora na pościel (a u mnie bezwzględnie musi się wietrzyć na dworze) okna i drzwi wszystkie. Byłam w szoku jak się mąż uwijał. Zahaczył jeszcze o żyrandol i wszystkie kaloryfery. A teraz kawę pijemy.

reklama
Do góry