reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Bar bra obiadki które ą przewożone przez kogoś do szpitala smakują milion razy lepiej :D mi codziennie dowozili bo tak to bym umarła umarła z głodu :p

Kubusiowa zdrówka dla synka! :)

Isia ależ ty kobieto zaszalalas :p Ja pościel zmieniam raz w miesiącu teraz nie mam półtora zmieniana Ale już wyprana świeże czeka aż się przeniesiemy

Mój dzisiaj zrobił gulasz wołowy Ale jeszcze nie jadłam :( a ja orzechy obieralam ponad 2h i nawet nie mam pół miski!!! :(

Wyobraźcie sobie ze odkurzylismy jeszcze raz dzisiaj bo sie nanioslo wczoraj piachu po tym wnoszeniu rzeczy ! Mój ogarnął tak z grubsza przed pracą ...a tu po 14 przyszli Ci co za nas mieszkanie mają mieć ehh pyta się chłop czy mogły zmierzyć lodówkę i pralkę bo nie wie czy im wejdzie
Ale weszli w butach... i znowu miałam pełno piachu w całym mieszkaniu! I musiałam 2 raz odkurzac! :/

Tutaj mam taki problem ze to jest dom prywatny i nie ma żadnych sznurkow na pranie a w bloku wystawialam wszystko na balkon i przez barierke a teraz muszę taskac suszarkę żeby np. Wywietrzyc pościel :D Ale mam nadzieję ze we wakcje już sznurki będę miała :)

W pizamach nie śpię mam właściwie dwie kupione nowe krótko rękaw i takie spodnie trochę pod kolano i tak leżą sobie :p bardziej spie w dłuższych koszulkach

reklama
Bar Bra ja mam dzisiaj ryż z jabłkami na drugie i sobie chwalę ;) Po sprzątaniu nie mam weny na nic bardziej wymagającego. Ale za to ciasto robię - kopiec kreta :)

Ja miałam dzisiaj sen że karmię malucha. Tylko nadal nie wiem jak ma na imię ;)

Bar Bra ja mam dzisiaj ryż z jabłkami na drugie i sobie chwalę ;) Po sprzątaniu nie mam weny na nic bardziej wymagającego. Ale za to ciasto robię - kopiec kreta :)

Ja miałam dzisiaj sen że karmię malucha. Tylko nadal nie wiem jak ma na imię ;)

Uwielbiam kopiec kreta !!! Moge jesc dzien i noc :)

Matko Bar Bra w 24 chca jej zrobic? Tragedia :( no ja tez dzisiaj posciel zmienialam,ale na dworze nie wietrze,bo i tak by nie wyschla. Isia my codziennie sie kapiemy,wiec musialabym codziennie prac reczniki :p. Piore raz w tygodniu. Pizamy tez co dwa dni piore.

A ja nigdy tego nie robiłam i nawet nie wiem jak taki kopiec smakuje.
Co do obiadów to fakt odkąd siedzę w domu to już chyba wszystko zrobiłam i weny na gotowanie brak. co dzień problem z tym mam.
Dziś moja mama wróciła zupę kalafiorowa i pampuchy drożdżowe z polewą z truskawek. Ale moi znajomi panowie mają zbyt wybredne mordy i młody zupy nagle nie lubi mąż twierdzi że taka zupa śmierdzi mu o zgrozo kalafiorem. kluski to zapomnij że ruszą obaj więc dostali wczorajszy gulasz.
Jutro tradycyjnie planuje rosół A do tego może "de wolaj" i buraczki czerwone.

Bar A mnie wręcz odwrotnie szpitalne jedzenie wyjątkowo smakuje. jak jeździłam do taty to wiózłam mu np kolację ciepłą czy obiad to ja zjadłam za niego szpitalne a on domowe . Ale my tam godzinami razem byliśmy. Moja mama siedziała z tatą rano to zawsze chwaliła sobie zupy mleczne szpitalne. A tato tylko domowe jadał wszystkie posiłki.

Ja dzis mialam klopsiki a raczej takie golabki bez zawijania a jutro normalne golabki.Upieklam ten pasztet i poledwiczke w rekawie .Dziewczynki jeszcze zrobily kolejna porcje pierniczkow .Teraz odpoczywam .A reszta gra :)
Moja mama gra z corkami na xboxie a maz na ps3.Mama na 64 lata wiec musialam ja az nagrac he he .Fajnie wyglada jak gra .Kiedyś takich rzeczy nie bylo .

reklama
Ale się wkopalam dziewczyny... na własne żądanie :/
Mówię do Zuzki, że idziemy sprzątać górę a ona pyta czy jej pomogę.... a Ty pomożesz mi zrobić biuro, łazienkę, sypialnie i przedpokój? Tak mamo... to ja zrobię za Ciebie a Ty za mnie....
Wiecie jaki jest efekt? Ze zajmuje mi to wszystko trzy razy dłużej bo muszę ciągle zerknac na moje dziecko i mówić jej co i jak ma zrobić bo jeszcze wszystkiego nie wie... ehhhhhh no ale liczą się chęci i robię dobrą minę do złej gry hihi

Do góry