reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Hej U nas szpital. Hania przez 4 dni goraczkowala, a teraz ma kaszel i katar, a ja dychram jak stary gruzlik, mam wrażenie że zaraz płuca wypluje.

Fanti macie już imię dla Bronka?

reklama
Dzien.dobry ale pizga na dworzu masakra, gdybym.nie musiala wychodzic z domu to bym.nie wynurzyla nosa z chałupy. Ale niestety musialam isc do sklepu po cos na sniadanie dla czortow...brrrr zimno.

U mnie tez Alan goraczkowal w nocy mial 39 stopni goraczki ale rano juz okej wiec mam nadzieje ze to chwilowe jedno dniowe przewinienie organizmu :p

Ja ogolnie pol nocy nie spalam tak zab mnie bolal masakra czas isc do dentysty.
Olka jeszcze spi, przesikala pieluche i az sama.sie dziwie ze jej to nie przeszkadza bo jest mokra a ruszac jej nie chce niech sie malpa wyspi

Cześć Dziewczyny. U mnie wcozraj jak zwykle cały dzień poza domem. Odebraliśmy półeczkę do pokoju Marysi, kupiliśmy światełka na balkon i choinkę, zrobiliśmy zakupy i tak zleciało. Wieczorem najadłam się schabowych bo Miś zrobił cały garczek :)
Dzisiaj zaczynamy wywalać wszystko z kuchni przed środowym montażem. Czeka mnie 3 dni powolnego mycia płytek, ścian i okna.
Strasznie męczy mnie od kilku dni zgaga. Leków nie biorę bo nigdy nie brałam, ale szlak mnie trafia bo spać przez nią nie mogę.
A to nasz balkon w sypialnie - cały pokój ma teraz świąteczny nastrój jupiii, który dodatkowo podtrzymuję pijąc herbatkę o smaku czekoladowych ciasteczek :)

2015-12-12 16.39.36.jpg

Załączniki

• 2015-12-12 16.39.36.jpg
    2015-12-12 16.39.36.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 54
To na pewno żołądek bo poznała ten ból za nim w ciąży byłam więc być może ale nie jestem pewna że to mój helicobakter ale nie za bardzo ma po czym mnie bolec :( mąż mnie glaskal po brzuszku i jakoś usnelam teraz jest lepiej
Myslicie że Grzesiu też czuje że cis mnie bardzo boli? :(

Fanti macie już imię dla Bronka?

Niestety nadal brak imienia.. każde jakie wpadnie nam do głowy to mówimy na głos i jakoś żadne do nas nie przemawia..
Ostatnio stwierdziliśmy, że jak nic nie wymyślimy to będzie Patryk choć mi to imię tak na 100% nie przemawia.. tzn nie czuję nic szczególnego mówiąc o nim.. :sorry:

Cocosh wystrój bajeczny.. uwielbiam takie światełka jak się leży w łóżku.. A intryguje mnie jeszcze jedna rzecz.. pisałaś kiedyś, że urzekły Cię takie duże okna.. nie masz firanek.. rozumiem ale czy macie rolety zewnętrzne? W jakiś sposób się możecie zasłonić od oczu sąsiadów? A co z bezpieczeństwem ? Jak np wyjeżdżacie na cały dzień z domu? Ja to taki przewidujący człek jestem i stąd od razu takie myśli że osobiście bałabym się, że ktoś mi się włamie i przede wszystkim zniszczy to na co tak starannie pracuje..

Cocosh zaopatrz się w renni- ulga niesamowita i niemal natychmiastowa :tak: Po co się męczyć.. Mi np miętowe przypasowało bardzo.

Witam sie i ja :-)
Ja juz rano marynowalam krolika(od rodzicow dostalismy )i juz lezy w piekarniku :) Buraki ugotowalam to jak ostygna to bede trzec :-) Zaraz zupke bedziemy jesc.
A mi w nocy sie snilo ze moj wujek umarl(o 6 lat tylko starszy ode mnie) i obudzialam sie w nocy z takim strachem:baffled: Pozniej jakis pies mi sie snil a pozniej znow jakies zawody plywackie z mojej klasy z liceum,ja w ciazy a 2 razy wygralam.I poklocilam sie z przyjaciolka bo uwazala ze oszukiwalam :-(
Bar Bra
na pewno czuje :crazy: Miete sprobuj wypic moze ?

Dla wszystkich chorowitkow duzo zdrowia ! :-)

U nas na przemian leje i wieje strasznie. A niby cieplo bo prawie 10 stopni :szok:
Mi bedzie trzeba ciasteczka piec ale oczywiscie mikser zepsuty i musze nowy kupic :baffled: A Lilka ma Wigilijke w przedszkolu w piatek wiec musi juz cos wziasc i oplatki jakies i owoce.

reklama
Do góry