reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Manka to w porządku u Ciebie z tymi skurczami, podobno jeszcze 10 to normalne, rozmawiałam jeszcze wczoraj z lekarka przez telefon to powiedziała ze jak ja mam 20 to już nie jest ok i dużo odpoczywać żadnego chodzenia po centrach handlowych, mycia łazienki, wieszania prania itd leżeć mam i pachnieć przez co najmniej kilka dni i wtedy zobaczymy czy lepiej będzie. Jakby był jakiś ból do tego czy inne objawy to na IP. I powiedziała ze najważniejsze żeby dziecko się nie urodziło bo im dłużej tam jest to decyduje o jakości jego życia na zawsze i mam się oszczędzać naprawdę. To ciężkie kurcze z jednej strony bo mąż to tak nie ogarnie wszystkiego jak ja a z drugiej strony mam wyrzuty sumienia ze juz wcześniej mogłam więcej leżeć to by się to tak nie rozkręcilo te skurcze:( faajnie Wam z tymi zakupami ja pewnie przez internet coś będę kupować skoro nie mogę oglądać ale to nie to samo:(

reklama
Dzień dobry.
Zła jestem na siebie a konkretnie na swój pęcherz. Cały tydzień czekam że w sobotę nie będę musiała wstawać i wreszcie się wyspie. A tu sobota A mój pęcherz wytrzymuje całą noc Ale tylko do 7, miałam nadzieję że mu przejdzie i zasne ale niestety. I tak o 7,30 wstałam i już zero spania. Młody jak coś usłyszy to oczywiście też już nie chce spać. I tak leżymy zamiast spać.
Mąż miał się wyspać bo dziś nockę ma i lipa.
Dziś mam plan nieco sprzątania i mamy do mojej mamy iść pomóc kiełbasę robić. Brat będzie jutro wędził. A maż się śmieje że wszyscy będą mieli co robić a ja pewnie będę spać.
Zrobię na złość swojemu organizmowi i nie będę spać. A co!

Dzien dobry dziewczyny mnie dzisiaj Ola obudzila.o.6 rano a mialam.nadzieje.sie dzisiaj wyspac, jak w tygodniu spi do 9-10 to dzisiaj do 6. Ehhh.
Ja wczoraj tez mialam.klotnie ze swoim M. Ze mu zelu pod prysznic nie kupilam wrrr tyle na glowie mam ze sorry ale zapomnialam.
Ja niestety nie mam czasu wypoczywac a tez powinnam lezec i pachniec bo mam lekkie skurcze, ale pierogi same sie nie zrobia.
Dzisiaj misja pierogi ruskie do zrobienia, posprzatac, pomyc okna, pranie zrobic a troche sie go nazbieralo. Do okien moze wykorzystam M jak wroci z pracy :p.
W poniedzialek na kolejne badania tym razem na.watrobe i we wtorek do mojej ginki z wynikami. Ide Was troszke poczytac

Dzień dobry jak dużo nas juz powstawało. Ja dziś doświadczyłam co to pobudki w nocy przez katar. Małemu przebiły się ostatnio dwie czwórki a dziś znowu dostał kataru ,wiec myślę że idą kolejne dwie ... ;/ trochę powstawał mąż trochę ja,bo mi też go szkoda było.. a synek się męczył i co jakiś czas się denerwował ,że oddychać noskiem się nie da ; ( a teraz moje dzecko się bawi zadowolone a my padamy -jeszcze dziś mamy tyle zakupów i rzeczy do zrobienia ,że wysiadam ;D

Hej:D moj juz mnie obudzil tzn nie on a jego budzik hahaha zepsol swoj tel. Jakis czas temu a mi sie umowa skonczyla i dalam mu moj stary chcialam go sprzedac gościu mi 400 zl chcial dac Ale jak jemu potrzeba to wiadomo :) I WYOBRAŹCIE SOBIE ( moje zdjecia tam sa piosenki i rozne badziewia) on tego nie usunal... i wiecie co ma na budziku?!?!?! Piosenke z Greya hahaha ja tak słucham co to gra !! Patrze to nie mój tel. On wstal wylaczyl i pytam go czemu na budziku ma greya ustawionego a on do mnie ,a pierniczysz? :D ' a ja ze nie a on nie wiedzialem nawet a wogole mi sie podoba (nie mówiąc ze na greyu prawie usnal w kinie a w domu po romatycznym wieczorze tyle było ze jak sie okapalam juz spal jak zabity)

Eidt ja poszłam bo już miałam masakre z nimi... a ja sama nie umie :( a wypadałoby mi przed świętami też końcówki obciąć Ale jakos wyobraźcie sobie ze nie mam kiedy :D

Muszę wyjść łóżka i jedziemy na te zawody jego... a pozniej po meble :) a mi tak fajnie cieeeeeeeeplo

Isia przybije sobie piątkę z twoim ja tez się nauczyłam usypiac przy włączonym tv :p
Mój mi tak mówi jak chce przełączyć Na inny program kiedy on usypia :D

Ja przy komputerze zasypiam tzn coś muszę mieć włączone:)
A wczoraj 1 raz od bardzo dawna spalam sama tzn w sumie to zasnelam ok 3 a ok 3:40 mój już był w domu po imprezie :) ale ja teraz tak mam że zasypiam 2-3 w nocy i wstaje ok 12-13 zawsze byłam spiochem uwielbiam dość na początku ciąży wstawalam codziennie ok 6-7 i byłam zła że sama się tak budze a teraz znowu mam tryb długiego spania hehe :p

reklama
Melduję się i ja :)

Wczorajsza wizyta u diabetologa przebiegła nawet sympatycznie. Dostałam glukometr i zalecenie mierzenia cukru na czczo i po każdym głównym posiłku. Dodatkowo powiedziała, że jak w nicy wstaję do toalety, to dobrze jakbym coś jeszcze przekąsiła... Wczoraj po obiedzie - łosoś na parze z sosem słodko kwaśnym, ryż pełnoziarnisty i surowka z marchwii maiłam cukier 100, na kolację jadłam śledzie, biały chleb, paprykę i herbatę z miodem i było 125. Ale najlepsze jest to że rano na czczo -47... Nic już nie rozumiem...

Do góry