reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Manka w takim razie życzę Ci córeczki drugiej:)
Dzwoniłam dziewczyny do hotelu w Białce Tatrzańskiej co jest przy tych nowych źródłach... wiecie ile kosztuje doba za 2 osoby dorosłe i dziecko 6 lat???
1200 zł... ja liczyłam maks 1000 zł za dwie doby i to bez limitu czasowego na źródłach...a oni mi z taką ceną wyskakują:/
Muszę pogadać z M może jednak zrobimy imprezę na sali zabaw hihi

reklama
Dokładnie na dziewczynki jest duży większy wybór w ciuszkach ;)

Ja czekam aż mąż wróci z pracy i chyba skórze gdzieś popatrzę na zabawki ,a jak nic do jutra nie znajdę to zostanie mi internet ...

Eh a ja sie ubieram do pracy i za 15 minut wyjezdzam :) nie chce mi sie strasznie ale ostatni dzien i weekend wiec jakos dam rade :p
Isia to porzadnie kasuja tam masakra duzo kasy mi sie to wydaje :)

Cień... ja bym sie bała tyle km iść sama :) po takich ekscesach!

Ja już po regulacji czuje się taka piękna teraz haha :D aż mi lepiej

Ja włączyłam pościel żeby przebrać na świeżo jak sie przeniesiemy :)

Dzięki Isia Na pewno jutro zawitam profilaktycznie :p

My jutro mamy jechać oglądać sofe i meble :) a tak to czekam na babeczke co ma dzisiaj przyjść poogladac...
I mój dzisiaj w końcu wraca do domu!

Manka w takim razie życzę Ci córeczki drugiej:)
Dzwoniłam dziewczyny do hotelu w Białce Tatrzańskiej co jest przy tych nowych źródłach... wiecie ile kosztuje doba za 2 osoby dorosłe i dziecko 6 lat???
1200 zł... ja liczyłam maks 1000 zł za dwie doby i to bez limitu czasowego na źródłach...a oni mi z taką ceną wyskakują:/
Muszę pogadać z M może jednak zrobimy imprezę na sali zabaw hihi

Isia sprawdz na gruponie.My kiedys bralismy z gruponu wlasnie oferte .A do Bialki na 100% cos znajdziesz i pewnie jakies promocyjne bilety Na Banie

Jakie to uczucie z tymi nogami ?one bolą ?czy wrażenie jest ,że trzeba chodzić ?

Cień kurde jeszcze po takim samopoczuciu chcesz sama iść w wyprawę 2,5 km ? Nie masz kogoś kto by pomógł ? Ty to odważna jesteś

Spac mi sie tylko chce strasznie.Ja normalnie nawet nie wiem co pochlonelam w domu jak przyszlam,w jakims amoku bylam...Moj w pracy na 14 szedl,auto w naprawie,mama ma skrecona rzepke w kolanie wiec jestem sama.ale zaszlam pomalu.Tylko opieprz od mamy dostalam ze zamiast isc z tej Biedronki mialam wejsc do apteki(obok B.jest zaraz) i tam by mi udzielily pomocy..No ale ja nie pomyslalam...

A nogi to takie dziwne uczucie jak lezysz ze nie wiesz co z nimi zrobic.nie umiesz ich miec nieruchomo...Kurcze nie wiem jak to inaczej wytlumaczyc ...

Cień Wielkiej Góry jak się czujesz? Dałaś radę jakość zajść i wrócić z przedszkola...
Kkasia gratulacje córeczki :) też mieliśmy mieć Zosie a wyszedł Bartuś po tygodniu hihi

Dalam rade,szlam pomalu tylko oczy mi sie zamykaly i nogi plataly...Dwa razy sie zakoplam a raz to tak ze az polecialam do przodu,dobrze ze sie nie wywrocilam bo na brzuch bym spadla :crazy: Cole sobie kupilam i spanie przeszlo,staram sie w domu cos robic zeby mnie spanie nie lamalo,bo boje sie ze w jakas spiaczke cukrzycowa wpadne,a sama z Lila jestem :crazy:

Edit mnie tak ciągną te nogi. Ciezko to opisac. Taki dziwny ból. Kurde czaje sie na wozek,bo chcielismy teraz kupic,bo maz dostal premie swiateczna i nikt nie odpisuje na olx :/. A ja musze chlopakom zrobic jeszcze raz urodziny,bo jednak brata i siostre meza zaprosimy na niedziele. Tesciowa zrobi jablecznik a ja sernik jutro rano,bo po poludniu jade spotkac sie na ploty z kumpela,ktora z Anglii przyleciala,wiec troche sie odstresuje ;).

Lewusek nieciekawie. Nie ma co czekać, dzieci potrafią być okrutne. Dobrze, że w szkole zainterweniują.

Fanti ja tylko 1 dzień na badaniach byłam. Z Piotrusiem wszystko w porządku. Za to zaczyna robić mi się rozwarcie i szyjka się skróciła trochę. :/ Oby ból głowy u Ciebie już nie powrócił.

Barbra mi się w pierwszej ciąży ucho zatykało. Nic przyjemnego. Nie zazdroszczę.

edit ja też daleko z porządkami. Nie wiem, czy dam radę wszystko ogarnąć. Też muszę kogoś wezwać na końcówkę ciąży.

aliaolio powodzenia :)

Młoda mama to teraz mieszkanie musi się spodobać.

manka to szykują się zakupy :D

arusiowa super Sylwester się szykuje ;) Fajna jest taka odskocznia.

Cień przygodę miałaś :/ dobrze, że już lepiej. Może warto zdrzemnąć się trochę.

Kkasia gratuluję córeczki :)

Juana a jak mąż się czuje? Już lepiej?

Isia czyli zakupy udane :) Cena powalająca. Za dwa dni 1000 zł?

LilithGoth super, że teraz nie masz cukrzycy :)

reklama
Do góry