reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Manka w takim razie życzę Ci córeczki drugiej:)
Dzwoniłam dziewczyny do hotelu w Białce Tatrzańskiej co jest przy tych nowych źródłach... wiecie ile kosztuje doba za 2 osoby dorosłe i dziecko 6 lat???
1200 zł... ja liczyłam maks 1000 zł za dwie doby i to bez limitu czasowego na źródłach...a oni mi z taką ceną wyskakują:/
Muszę pogadać z M może jednak zrobimy imprezę na sali zabaw hihi

reklama
Dokładnie na dziewczynki jest duży większy wybór w ciuszkach ;)

Ja czekam aż mąż wróci z pracy i chyba skórze gdzieś popatrzę na zabawki ,a jak nic do jutra nie znajdę to zostanie mi internet ...

Eh a ja sie ubieram do pracy i za 15 minut wyjezdzam :) nie chce mi sie strasznie ale ostatni dzien i weekend wiec jakos dam rade :p
Isia to porzadnie kasuja tam masakra duzo kasy mi sie to wydaje :)

Cień... ja bym sie bała tyle km iść sama :) po takich ekscesach!

Ja już po regulacji czuje się taka piękna teraz haha :D aż mi lepiej

Ja włączyłam pościel żeby przebrać na świeżo jak sie przeniesiemy :)

Dzięki Isia Na pewno jutro zawitam profilaktycznie :p

My jutro mamy jechać oglądać sofe i meble :) a tak to czekam na babeczke co ma dzisiaj przyjść poogladac...
I mój dzisiaj w końcu wraca do domu!

Manka w takim razie życzę Ci córeczki drugiej:)
Dzwoniłam dziewczyny do hotelu w Białce Tatrzańskiej co jest przy tych nowych źródłach... wiecie ile kosztuje doba za 2 osoby dorosłe i dziecko 6 lat???
1200 zł... ja liczyłam maks 1000 zł za dwie doby i to bez limitu czasowego na źródłach...a oni mi z taką ceną wyskakują:/
Muszę pogadać z M może jednak zrobimy imprezę na sali zabaw hihi

Isia sprawdz na gruponie.My kiedys bralismy z gruponu wlasnie oferte .A do Bialki na 100% cos znajdziesz i pewnie jakies promocyjne bilety Na Banie

Jakie to uczucie z tymi nogami ?one bolą ?czy wrażenie jest ,że trzeba chodzić ?

Cień kurde jeszcze po takim samopoczuciu chcesz sama iść w wyprawę 2,5 km ? Nie masz kogoś kto by pomógł ? Ty to odważna jesteś

Spac mi sie tylko chce strasznie.Ja normalnie nawet nie wiem co pochlonelam w domu jak przyszlam,w jakims amoku bylam...Moj w pracy na 14 szedl,auto w naprawie,mama ma skrecona rzepke w kolanie wiec jestem sama.ale zaszlam pomalu.Tylko opieprz od mamy dostalam ze zamiast isc z tej Biedronki mialam wejsc do apteki(obok B.jest zaraz) i tam by mi udzielily pomocy..No ale ja nie pomyslalam...

A nogi to takie dziwne uczucie jak lezysz ze nie wiesz co z nimi zrobic.nie umiesz ich miec nieruchomo...Kurcze nie wiem jak to inaczej wytlumaczyc ...

Cień Wielkiej Góry jak się czujesz? Dałaś radę jakość zajść i wrócić z przedszkola...
Kkasia gratulacje córeczki :) też mieliśmy mieć Zosie a wyszedł Bartuś po tygodniu hihi

Dalam rade,szlam pomalu tylko oczy mi sie zamykaly i nogi plataly...Dwa razy sie zakoplam a raz to tak ze az polecialam do przodu,dobrze ze sie nie wywrocilam bo na brzuch bym spadla :crazy: Cole sobie kupilam i spanie przeszlo,staram sie w domu cos robic zeby mnie spanie nie lamalo,bo boje sie ze w jakas spiaczke cukrzycowa wpadne,a sama z Lila jestem :crazy:

Edit mnie tak ciągną te nogi. Ciezko to opisac. Taki dziwny ból. Kurde czaje sie na wozek,bo chcielismy teraz kupic,bo maz dostal premie swiateczna i nikt nie odpisuje na olx :/. A ja musze chlopakom zrobic jeszcze raz urodziny,bo jednak brata i siostre meza zaprosimy na niedziele. Tesciowa zrobi jablecznik a ja sernik jutro rano,bo po poludniu jade spotkac sie na ploty z kumpela,ktora z Anglii przyleciala,wiec troche sie odstresuje ;).

Lewusek nieciekawie. Nie ma co czekać, dzieci potrafią być okrutne. Dobrze, że w szkole zainterweniują.

Fanti ja tylko 1 dzień na badaniach byłam. Z Piotrusiem wszystko w porządku. Za to zaczyna robić mi się rozwarcie i szyjka się skróciła trochę. :/ Oby ból głowy u Ciebie już nie powrócił.

Barbra mi się w pierwszej ciąży ucho zatykało. Nic przyjemnego. Nie zazdroszczę.

edit ja też daleko z porządkami. Nie wiem, czy dam radę wszystko ogarnąć. Też muszę kogoś wezwać na końcówkę ciąży.

aliaolio powodzenia :)

Młoda mama to teraz mieszkanie musi się spodobać.

manka to szykują się zakupy :D

arusiowa super Sylwester się szykuje ;) Fajna jest taka odskocznia.

Cień przygodę miałaś :/ dobrze, że już lepiej. Może warto zdrzemnąć się trochę.

Kkasia gratuluję córeczki :)

Juana a jak mąż się czuje? Już lepiej?

Isia czyli zakupy udane :) Cena powalająca. Za dwa dni 1000 zł?

LilithGoth super, że teraz nie masz cukrzycy :)

reklama
Do góry