reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Juana myślisz, że da Ci lekarz skierowanie na powtórkę. Bo ten wynik na czczo sporo przekroczony. A po 2h blisko górnej granicy, bo norma to 153.

Ona mój ostatnio leżał miednicowe. Ale teraz to nie wiem, ruchy czuje dosłownie wszędzie i dość wysoko.

Moja Hania już śpi. Jutro jedziemy do lekarza, temp na wieczór 39 st.

reklama
Ja mam ochotę na jajko na miękko! Dostałam swojskie jajka od ,tesciowej' tatuś przyniósł świeże bułki... tylko tak jakoś mi sie nie chce wstać :D

A jutro mam tyle zalatwien ze chyba umrę

Ja mam ochotę na jajko na miękko! Dostałam swojskie jajka od ,tesciowej' tatuś przyniósł świeże bułki... tylko tak jakoś mi sie nie chce wstać :D

A jutro mam tyle zalatwien ze chyba umrę

Hi hi ja też dostałam dziś od teściowej wiejskie jajka i tez robie tyle ze na twardo na kanapki . Potrafię tak zjeść pół chleba na kanapkach wprost uwielbiam ;)

chrobek nie wiem czy będzie kazała powtarzać czy od razu dieta, tak czy inaczej muszę iść.

ooo jajeczko z majonezem, mniam :)

reklama
Ja już po zakupach prezentu nie kupilam bo nie było tego co chcialam :( muszę dalej szukać
Teraz jem kolację świeże bułeczki z szynką serem i majonezem :)
Co do rozstepow to na razie nic nie zauważyłam a smaruje się ale nie systematycznie ja myślę że jak ktoś ma tendencje to dostanie :)
Położenie Grzesia teraz dupka do dołu ale on się cały czas przemieszcza raz miednicowo raz poprzecznie teraz posladkami lobuz mały :)
Sporo naskrobalyscie jak mnie nie było :)

Do góry