reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Bachuta.. Spoko podzielam Twój "entuzjazm" .. Na ktg zapisał mi się jeden malutki skurczyk nic więcej... Kompletnie noc.. A lekarka powiedziała mi ze nogi bola mnie bo jestem za gruba poprostu.. O taka służba zdrowia.. Moja frustracja narasta i to bardzo...

Melduje się ja i Hubert 3830 dł na 59 w 39 tyg
Nielada wyczyn wszyscy zdziwieni jak taki bobas się u mnie zmieścił
Na wizycie u lekarza miałam 5 cm rozwarcia przy braku skurczy
Skierowanie do szpitala i o 0:05 pojawił się po 4 godz od rejestracji
Trzymam kciuki za resztę teraz hurtowo ruszamy

Sunajka zdrajeco Kochany :* jak ja się cieszę!!!! Fantastycznie..

Elżbietka wczoraj z psina zrobiłam 4 km spacerkiem.. I nic.. On poprostu chce tam siedzieć.. Wczoraj eS. Robił mi nawet masaż szyjki i tez nic totalnie się nie działo.. On tam będzie siedział do 1 kwietnia.. Poważnie juz straciłam nadzieje ze wylezie sam.. A na chodzenie co dwa stopni nie dam rady kolana mnie bola ze ledwo wstac z lóżka mogę.. Ale idę się męczyć.. Przejdę się do top marketu ok. 1km w jedna stronę moze w końcu wychodzę.. Jestem zmęczona tym ciągłym bólem.. Tylko ze okazuje się ze on nie ma nic wspólnego z porodem poprostu.. Eh.. Dzis biorę się za krokiety :) oboje z eS. Mamy strasznego dola.. Bo szykują się ogromne problemy finansowe.. Niestety.. Wiec na chandrę zrobię nam cos pysznego na obiad :) moze na chwile oderwę się id tych wszystkich problemów... Postanowiłam dzis wyczekiwanie porodu porzucić na dalszy plan.. Jakies mam przeczucie ze jestem skazana na wywoływanie 1 kwietnia.. Juz się z tym pogodziłam.. Tak mi lepiej..

Sunajka zdrajeco Kochany :* jak ja się cieszę!!!! Fantastycznie..

Elżbietka wczoraj z psina zrobiłam 4 km spacerkiem.. I nic.. On poprostu chce tam siedzieć.. Wczoraj eS. Robił mi nawet masaż szyjki i tez nic totalnie się nie działo.. On tam będzie siedział do 1 kwietnia.. Poważnie juz straciłam nadzieje ze wylezie sam.. A na chodzenie co dwa stopni nie dam rady kolana mnie bola ze ledwo wstac z lóżka mogę.. Ale idę się męczyć.. Przejdę się do top marketu ok. 1km w jedna stronę moze w końcu wychodzę.. Jestem zmęczona tym ciągłym bólem.. Tylko ze okazuje się ze on nie ma nic wspólnego z porodem poprostu.. Eh.. Dzis biorę się za krokiety :) oboje z eS. Mamy strasznego dola.. Bo szykują się ogromne problemy finansowe.. Niestety.. Wiec na chandrę zrobię nam cos pysznego na obiad :) moze na chwile oderwę się id tych wszystkich problemów... Postanowiłam dzis wyczekiwanie porodu porzucić na dalszy plan.. Jakies mam przeczucie ze jestem skazana na wywoływanie 1 kwietnia.. Juz się z tym pogodziłam.. Tak mi lepiej..

Witajcie :-) czytam was już od grudnia ale jakoś nie było okazji napisać. Gratuluję wszystkim mama i życzę szybkiego rozwiązania przyszłym:-) mam mały problem dość taki intymny. Urodziłam w piątek ( 13.03.2015)
Wiem że jest wiele mam które już urodziły. Miałam lewatywe czyli ostatnio wtedy ostatnio byłam za potrzeba. Od tamtej pory mam jakąś blokadę i boję się o szwy że będą bardzo boleć a bolą i tak okropnie. I nie wiem co robić. Czy jest jakiś czopek na rozluźnienie? Czy może jeszcze zaczekać. Nie wiem co robić... poradzicie coś? Przepraszam za takie dziwne pytanie

reklama
Do góry