reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Hej kochane
Gratuluje wszystkim mamusiom rozpakowanym i życzę powodzenia tym nie rozpakowanym[emoji1][emoji1].
U nas sie troche narobili bałaganu. Byłam dziś na kolejnym ktg i sie okazało ze nie mogą dać mi oksytocyny bo jestem bardzo przeziębiona . I wysłali mnie do domu. Powiedzieli ze mały bedzie musiał mieć badanie po urodzeniu z powodu mojej infekcji . I teraz sie martwię jak diabli o niego .
Kazali mi do piątku leżeć w łóżeczku i w piątek na 17.00 mam kolejne ktg i zobaczymy co to z tego wyjdzie wszystkiego. Martwi mnie bardzo to wszystko , jeszcze zuzol chory [emoji20][emoji20]masakra jakaś

reklama
I jeszcze niby mam rozwarcie na półtora centymetra a szyjka dalej nie chce sie otworzyć .
Wiec sobie czekamy.
Mały sie mało rusza ale podobno to normalne . A ja i tak martwię sie jak diabli [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]

Karola wszystko będzie dobrze zobaczysz
No ja już czekam na jutro he he
Jutro mam wizytę u lekarza
Ciekawe co powie. Ja od 2 tyg biorę antybiotyk :-( i musze brać go do samego porodu .
szkoda że tak późno mam ehh nie lubię tyle czekać

Karola ja nie powiedziałabym ze jak debil.. Raczej jak matka martwiącą się o bobo swoje... Walnij sobie setę z nami ;) pieprzu Ci dosypiemy i zaraz Ci przejdzie...

Wybaczcie moją. Irracjonalność , ale boli mnie wszystko w człowieku.. Jest to męczące i doprowadza mnie do skrajności a jeszcze żadna z was nie chciała moich krokietów. .. A ja tak się napracowałam przy nich...

Justynka dawaj te krokiety priorytetem do Irlandii, ja sie chętnie skuszę :)
Mnie tez wszystko boli, szczególnie te biodra podczas snu... Juz chce rodzic!!! Teraz! Juz! Natychmiast!
Jutro mam wizytę u położnej, ale niczego sie nie dowiem, bo tutaj tylko siuski, ciśnienie i sprawdzają czy serce dziecka bije it i cała wizyta - załamka normalnie!

Hallo ja dalej w dwupaku. Moja mala sobie ostatnio żartowała ze mnie. Mam lekkie skurcze ale zeby one byly na porod to watpie. Moze dzisiaj sie cos zacznie.

O sofi właśnie wlazłam żeby pytać co tam u Ciebie.. Hmm.. Prędzej czy pozniej wyjdzie.. Nie martw się :)

Ja tak dla odmiany czuje sie rewelacyjnie.. Wyspalam sie.. Właściwie wszystko przestało mnie bolec :) tylko kolana mnie bolą bo je przeciążyłam tymi spacerkami.. Wszystko minęło.. Teraz juz nie mam pojecia co to było.. Czemu bolalo.. Hmm po za tym czuje sie taka wyluzowana i spokojna :)

Hey dziewczyny ja też jeszcze w dwupaku
A ja dziś źle spałam i do tego bolą mnie pachwiny jak chodze :|
Teraz zostało czekać na wizytę u lekarza dziś

reklama
Do góry