KRROPELKA
Fanka BB :)
Xenian na nas sie tu pol rodziny M obrazila, bo nikogo nie zapraszalismy. ale jak tu zapraszac jak zostawilismy w domu bajzel na kolkach i jeszcze przez tydzien nas nie bylo. jak wrocilismy to tez nie dalo sie przeciez po prostu tego ciagiem ogarnac, bo Teos potrzebowal opieki nas obojga. takze torche trwalo zanim to ogarnelismy jakos. a obrazanie sie rodziny mielismy szczerze w dupie. musza zorzumiec, ze nie kazdy jest taki sam i chce na dzien dobry miec ludzi w domu.
w sumie byl u nas brat M z narzeczona i moja przyjaciolka.bna srode teraz umowila sie kuzynka M z rodzina i zapowiedzieli, ze przywioza pizze ( wiec sie nakarmia sami - jak dam rade zrobie ciacho). taka prawda, ze niektorych trzeba trzymac krotko bo inaczej na glowe wejda.
co do karmiania to wyslij tatusia po nakladke silikonowa i sprobuj jak najszybciej. tez co prawda trzeba ja myc i wyparzac, ale jednak nie ma porownania z butelkami odciagaczami itp.
w sumie byl u nas brat M z narzeczona i moja przyjaciolka.bna srode teraz umowila sie kuzynka M z rodzina i zapowiedzieli, ze przywioza pizze ( wiec sie nakarmia sami - jak dam rade zrobie ciacho). taka prawda, ze niektorych trzeba trzymac krotko bo inaczej na glowe wejda.
co do karmiania to wyslij tatusia po nakladke silikonowa i sprobuj jak najszybciej. tez co prawda trzeba ja myc i wyparzac, ale jednak nie ma porownania z butelkami odciagaczami itp.