reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Margerrita no to same chłopaki u nas prawie, gratuluję poznania płci cieszę się , że badanie udane. Ja jutro pewnie potwierdzę Wojtusia, emocjonuję się jak nie wiem bo to badanie połówkowe 4D.

Zarunia udanej wycieczki dużo słoneczka i sił na zwiedzanie.

Kradz ja zaliczyłam spacer do bufetu ale niestety nie posiedziałam na słoneczku.

Patrycja no niezwykle uprzejma Pani

Buziaki do wieczora

reklama
Patrycja ja wczoraj poszłam do sklepu i w kasie pierwszeństwa oczywiscie wszyscy tylko nie ci co trzeba. A ze mam problemy z kregosłupiek i jak stoje to mnie boli stwierdzilam o nie nie stoje. Wiec ide przed pana z wypchanym wózkeimi i przepraszam i sie wypakowuje. A pan a pani co tu? Ja mowie to kasa pierwszeństwa i zamierzam z przywileju skorzystać. A pan jeszcze dyskutował ale olałam. A aptece wszyscy głowy w drugą strone zeby czasem nie ustapic. Nic jak uprzejmość u nas.

Ciekawe ile wazy moj dziec ja ide w poniedziałek.Pewnie do małych nie nalezy. Moja córka były i jest wysoka:) A ten dziec zobaczymy:)

niestety z takim buractwem sie spotykamy, choc co do brzuszków, to ja sama mialam nie lada problem, czy ta osoba w ciazy czy nie? jak ktos podejdzie i powie to zawsze przespuszczalam i jak naprawde widac, ze to to i jeszcze z malymi dziecmi, tez zawsze sie staram przepuszczac. pamietam ze z Ptyskiem raz sie poryczalam, za reakcje klientki przy kasie pierwszesntwa, ze ona stala, a ja taka i owaka to tez moge, szkoda tylko, ze ekspedientki wtedy nie reaguja, w koncu to ona powinna mnie wywolac sama.
co do laboratorium to sie ciesze, ze u mnie jest tak, ze mnie od razu kieruja prosto do gabinetu i wtedy mowie ze wchodze a na drzwiach jest duza kartka ze kobiety w ciazy obslugujemy poza kolejnoscia.

Martsuia - a co to za grupa? i mam pytanie do Patrycji, co z dostepem do zamknietej, bo bym wam moj brzuchol pokazala.

reklama
Hej. Mąż mi pokazał filmik z lidla... Masakra...
Co do buractwa, to parę razy w Sewilli jechałam komunikacją miejską. Niestety kobieta w ciąży jest dla pasażerów niewidzialna...

Dziś na obiad zrobiłam pulpeciki z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym:-) Jutro powtórka, bo tyle tego zrobiłam:-) Może buraczki do tego?
Jutro Igor idzie do szkoły już. Będzie w domu cisza i spokój:-) Jutro fryzjer i zakupy biustonoszowe. Muszę się zmierzyć ile mam teraz w biuście. Przrd ciążą było 90cm, teraz chyba więcej, ha, ha, bo tylko jeden mi został w miarę ok:-)

Do góry