reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

a Kasik, teraz wszystko jasne :) a Lena ładne imie, mi się podoba
kasikz- na poprawę humoru, nie dołuj :)
1087578-czekolada.jpg

Patrycja - już lecę czytać :) fajnego bloga prowadzisz
Iman - to umieść proszę te info w wątku :) już piszę co można dopisać.
Zarunia - udanego wypadu, pozdrów Kraków i okolice. ale mi się góry marzą ;)

traratammm, nasze dziecko się ujawniło wszystko wskazuję na to, że mieszka w moim brzuszku Mieszko :)
dydna coś między nóżkami, co wskazuję stanowczo, że nie jest dziewczynką.
waży 280gram i jest bardzo żwawe :)
a wracam do służbowych tematów. aaaa!!!!

Załączniki

• 1087578-czekolada.jpg
    1087578-czekolada.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Iman - ale to moze znaczyć tylko jedno. MOJE DZIECKO JEST ŻARŁOKIEM :szok::szok::szok: :-D bo dane podają ok 100g
przy tej wielkości to jest teoretyczne chyba, albo ja coś zle zapamiętałam przez ten widok męskiego przyrodzenia :-D

Margerita gratulacje:tak:
Moja to też mały żarłoczek 16t6d i 207g na liczniku.. to po tatusiu na pewno:-D:-D
A na porodówce pewnie będzie 4,5kg i jak ja Ją wypchnę:szok::szok::-D
Pati piękny wpis !!!!!
My po małych zakupach na obiadek spaghetti..ale to zrobie później teraz zmykamy na dwór bo u nas 24 stopnie:-):-)

U nas na dworze pięknie. Wyszłam liście sprzed biura posprzątać, bo zawiewają pod same drzwi i zostałam na słoneczku chwilę bo tak cieplutko, w środku mam zimniej ehhh. Zaraz przerwę sobie jeszcze zrobię i się pójdę pogrzać.

Dziś na obiad będzie brukselka i zrobię zupę jarzynową żeby była jeszcze na jutro :tak: Warzywka, witaminki :-D

reklama
Wlasnie trafiłam na pierwszy okaz uprzejmości na poczcie... Jakaś stara baba wepchnęła mi się w kolejkę (dodam, że w pełni sprawna po 60) i twierdzi, że ona ma pierwszeństwo w jej wieku. Powiedziałam, że jezeli ktoś może bez kolejki to co najwyżej ja bo jestem w ciąży i mi tu gorzej stać niż jej. Spojrzała na mnie z pogardą i zero reakcji krowy starej... A taki był miły dzień...
O przepuściła mnie chamskim "prosze, ja przecież mogę poczekać".

Ostatnia edycja:
Do góry