Żgutek
Fanka BB :)
Ja jak na razie raczej spotykam się z uprzejmością ludzi wpuszczają w kolejkę w Ikei właśnie specjalnie skorzystaliśmy z przywileju mieliśmy jedną szafkę więc bez przesady można wpuścić komunikacja miejska nie jeżdżę na razie więc nie wiem ale jak mam kurtkę to ciąży nie widać. Przykro, że Wy trafiacie na buraków, pewnie i ja trafię.
Jutro czekają Mnie badania połówkowe i prenatalne więc proszę trzymam kciuki, musi być dobrze :-)
KasikP jesień boska ja w sobotę wybiorę się na spacer bardziej górkowaty mam nadzieję że dam radę. Miło czytać że pogoda ducha i pogoda nie opuszcza niektóre Mamy.
Anulka twój obiad wciągnęłabym nie ma co, ja też muszę coś pokombinować ze stanikami
Buziaki dziewczynki ja już padnięta więc się kładę rano poczytam.
Iman dziękuję za dodanie na listę marcóweczek :-) rodzeństwa brak
Jutro czekają Mnie badania połówkowe i prenatalne więc proszę trzymam kciuki, musi być dobrze :-)
KasikP jesień boska ja w sobotę wybiorę się na spacer bardziej górkowaty mam nadzieję że dam radę. Miło czytać że pogoda ducha i pogoda nie opuszcza niektóre Mamy.
Anulka twój obiad wciągnęłabym nie ma co, ja też muszę coś pokombinować ze stanikami
Buziaki dziewczynki ja już padnięta więc się kładę rano poczytam.
Iman dziękuję za dodanie na listę marcóweczek :-) rodzeństwa brak