reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
kradz ja dostaję skierownie na badania krwi i moczu co wizytę czyli badania robię co 3 tygodnie :)
Nie wiem jak będzie od listopada bo jestem zmuszona zmienić prowadzacego ale myślę, że raczej podobnie :)

Kradz ale chodzi ci o morfologię?????jak masz dobre wyniki to musisz???ja do tej pory morfologię miałam dwa razy...na hiv już miałam!!!teraz jak byłam ostatnio..nie dostałam żadnego skierowania!!!

kradz, lekarka u której byłam teraz bardzo się zdziwiła, gdy zobaczyła, że nie miałam badań co miesiąc. :eek: No bo nie pamiętam, czy Wam mówiłam - mój lekarz poważnie zachorował, i teraz chodzę do kobiety, która przyjmuje w tej samej przychodni. A na usg idę prywatnie, o.

konwalianka to ja poproszę bo u mnie coś się chyba dzieje a zapomniałam zapytać lekarza co mogę sobie zakupić :)

PROSTERISAN
1x czopek dziennie przez 14 dni +
2x dziennie krem o tej samej nazwie - też 14 dni

jeśli zaczną krwawić to wprowadzić PROCTOGLYRENOL - 1 x dziennie

kradz ja także na każdą wizytę robię podstawowe badania: morfologia, mocz,

O matko, dobrnęłam...

Iman gratuluję udanej wizyty i Tobie Kornwalianka również.

Właśnie lecę sobie do Was z Malagi, walizki pełne słońca do Polski. Od jutra w Andaluzji będzie padać, więc jakby coś, to ja zabrałam im słońce. Przecież nie zamierzam mieć szoku temperaturowego:-)

A badania krwi i moczu mam co miesiąc. Iman, na hiv jest w standardzie.

Heven, no właśnie choćby o morfologie czy mocz (te podstawowe badania). Po prostu tutaj się naczytałam że co wizyta to większość ma listę do zrobienia, a ja jakoś do tej pory tylko ten jeden raz.
Lekarz ostatnio mówił, że wyniki są dobre więc myślę, że przez to właśnie nie miał potrzeby wystawiać mnie na niepotrzebne kłucie. Tylko z drugiej strony czy wyniki nie mogą się popsuć między badaniami. Tak, to prawda - schizuję niepotrzebnie, ale...

reklama
Kradz,, badania powinno robić się co miesiąc, bo co z tego, że były dobre, ale to ciąża i co miesiąc powinno się sprawdzać. Wydaje mi się, że to lenistwo lekarza jedynie i głupia oszczędność.

Zarunia Ty lecisz w ciepłe kraje następna:-)

Do góry