KasikP no dokladnie dobrze, że sen bo cała ta akcja z leżeniem na ziemi u przyjaciółki była dziwnanie spieszę się z rozpakowaniem jeszcze.
Na spacer też się wybieram pójdę znów część drogi do domu na pieszo bo również mam piękną słoneczną pogodę.
Mamusia wracaj szybko do zdrowia współczuję bidaku
Kradz no trochę szaleją te hormonki w głowie i znów choroba dwubiegunowa radość smutek radość smutek
KasikZ mi pomaga trochę ten pas pomaga
Ana no ponosi ponosi, durnota ze Mnie zdarzają się przypadki że tak się ułożą wargi i pępowina no jaj mam zdjęcie pilotka i już naprawdę się cieszę że chłopak. Chociaż każdy jak na Mnie patrzy mówi że dziewczynka, hmm bo mam rozlany brzuch i problemy z cera a przecież jak wiecie dziewczynka urodę odbiera He He
Zarunia no i u Mnie był siusiak ale widzisz chyba mi się najwyraźniej nudzi że takie głupoty wymyślam
Micela zjadłabym takie coś z miłą chęcią może na weekend zrobię, ja dzisiaj zjem mocno zmienione rissoto Any bo dałam tam cukinie, cebulę, pieczarki, pietruszkę i bulion grzybowy smaczne było jak wczoraj próbowałam.
Margerrita mam nadzieję, że bóle przejdą Mnie niestety też boli ale wiem że jest ok. Boli jak za bardzo szaleję pracowo-sprzątalniczo.
Poczytałam Was i zgłodniałam więc idę jeść godzinka i do domu jupiiii.