reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2015

Dziewczyny jakie Wy macie szczęście, że nie mieszkam blisko Was:):)
Gotujecie takie pyszności, że codziennie wpadałabym do innej na obiad :-D

Żgutek kochana będzie Wojtuś na bank :)

Ja od piątku siedzę już na L4 więc może i ja z nudów będę się wkręcać :) Ostatnio się martwiłam,że nie czuję maleństwa
ale po usg wiem, że wszystko jest ok bo mała fika jak tralala :) Po prostu muszę się uzbroić w cierpliwość :)

Ewa masz talent babo :) aż żałuję, że nie noszę takiej biżuterii :)

Patrycja ja właśnie czekam na przesyłkę z bebi :) dodatkowo chłopak pozapisywał nas do różnych programów w UK
więc liczę na całą masę gratisów:-D

Heven nie daj się pani od polaka :) kciuki trzymamy :)

Dziewczynki czy któraś z Was miała w ciąży problemy z zębami lub dziąsłami ?? mnie od kilku dni pobolewają dziąsła i czekam na wizytę u pani stomatolog a na razie wspieram się maścią dla ząbkujących dzieci :-D

reklama
zarunia mnie tez pobolewaja dziasla i czasem krwawia przy myciu :-( bobasy zsciagaja z nas wszystko co najlepsze i czesto na tym moga ucierpiec zeby,Ja se robie plukanki wieczorem na wzmocnienie dziasel no i staram sie jesc duzo produktow bogate w wapno.

Margerrita, fajnie, że Ci się udało przełożyć wizytę. Na pewno będziesz spokojniejsza i wszystko się wyjaśni.:tak:

KasikP, kciukaski żeby wszystko poszło po Twojej myśli &&& :-)

Ana, tak jest - w przesądy nie wierzymy. No może z wyjątkiem tego myszowego hihi :-D

Heven, czekamy na relację! Najlepiej niech historia zakończy się zakończeniem współpracyz panią Óczycielką :tak:

SSabrinaa, zauważyłam coś podobnego rano;-). Też Brzucho jakiś "inny" z jednej strony, w ogóle w ciągu dnia tez mi się wydaje, że mojej Dzidziulince jest wygodniej po prawej stronie, bo tam częściej czuję jakieś wiercenie :-D

Zarunia, ja tylko zauważyłam, że częściej mi się zdarzają krwawienia dziąseł, ale i tak na tyle sporadycznie, że mnie to nie martwi, bo wiem, że to normalne.

Hej dziewczyny!
Jestem tak padnięta, że o ja nie mogę. Źle spałam, potem trochę wkurzania się na zajęciach i na dyżurze komisji stypendialnej. :angry:
Ewa, piękne kolczyki! Ja kiedyś bawiłam się w robienie biżuterii, bardzo podobał mi się wire wrapping. :tak:
Ale pyszności tu wywołałyście... Chodzę ciągle głodna, a tu nieustannie o jedzeniu. :-D

reklama
cześć dziewczyny właśnie wróciłam od ginekologa szyjka i morfologia w porządku słyszałam bicie serca dzidziusia 150 uderzeń na minute więc jest super
zarunia ja mam ten sam problem dziąsła mię bolą a do tego leci krew przy szczotkowaniu i zbiera się ropa urżywam szałwi i maści na dziąsła ziołowej Mucosit

Do góry