Dziewczyny jakie Wy macie szczęście, że nie mieszkam blisko Was
Gotujecie takie pyszności, że codziennie wpadałabym do innej na obiad
Żgutek kochana będzie Wojtuś na bank
Ja od piątku siedzę już na L4 więc może i ja z nudów będę się wkręcać Ostatnio się martwiłam,że nie czuję maleństwa
ale po usg wiem, że wszystko jest ok bo mała fika jak tralala Po prostu muszę się uzbroić w cierpliwość
Ewa masz talent babo aż żałuję, że nie noszę takiej biżuterii
Patrycja ja właśnie czekam na przesyłkę z bebi dodatkowo chłopak pozapisywał nas do różnych programów w UK
więc liczę na całą masę gratisów
Heven nie daj się pani od polaka kciuki trzymamy
Dziewczynki czy któraś z Was miała w ciąży problemy z zębami lub dziąsłami ?? mnie od kilku dni pobolewają dziąsła i czekam na wizytę u pani stomatolog a na razie wspieram się maścią dla ząbkujących dzieci
Gotujecie takie pyszności, że codziennie wpadałabym do innej na obiad
Żgutek kochana będzie Wojtuś na bank
Ja od piątku siedzę już na L4 więc może i ja z nudów będę się wkręcać Ostatnio się martwiłam,że nie czuję maleństwa
ale po usg wiem, że wszystko jest ok bo mała fika jak tralala Po prostu muszę się uzbroić w cierpliwość
Ewa masz talent babo aż żałuję, że nie noszę takiej biżuterii
Patrycja ja właśnie czekam na przesyłkę z bebi dodatkowo chłopak pozapisywał nas do różnych programów w UK
więc liczę na całą masę gratisów
Heven nie daj się pani od polaka kciuki trzymamy
Dziewczynki czy któraś z Was miała w ciąży problemy z zębami lub dziąsłami ?? mnie od kilku dni pobolewają dziąsła i czekam na wizytę u pani stomatolog a na razie wspieram się maścią dla ząbkujących dzieci