reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Witam się i ja,
Ale dzisiaj pospałam , aż do 9:szok:, z małą przerwą na wyszykowanie przedszkolaka.
U nas dzisiaj zapowiada się całkiem łądny dzień, ale ja i tak uziemiona w domu jetem :(.

Kasikz ja brałam Żuravit-gnekolog mi wskazął ten preparat i ostatnio jak robiłam badanie moczu to było ok. Ważne też jest picie dużej ilości wody, ogólnie płynów ok 3l dziennie.

Kciukasy za dzisiejsze wizyty.

reklama
Dzień dobry:-)
Super że wczorajsze wizyty udane :-):-) Wszystko idzie dobrze na naszym wątku i oby tak do marca:tak:
Patrcja &&&&&& za wizytę i czekamy na relację i ujawnienie się maluszka;-)
Żgutek biedaczku jeszcze Cię porcelana męczy, może porozmawiaj z lekarzem o jakiś tabletkach na mdłości żeby było ci lżej.
Ewa ja miałam na początku ciąży alergie z nosa mi się lało ale lekarz nic nie pozwolił brać.
kajkpol a mój mąż przez sen ostatnio robił pajacyki, dobrze że mam duże łóżko to sobie szalał:-D:-D
Ja śpię całą noc z jedną przerwą na siusiu kolo 2-3 w nocy zawsze a potem drzemiemy a to do 7 a to do 9 :tak:
Iman ty NASZA PANNO MŁODA ;* :-):-):-):-):-):-)
Anulka podeślij słońca nam;-)
U mnie dziś szaro buro i ponuro mąż wróci wieczorem na obiadek pomidorówka muszę coś porobić żeby się nie nudzić czyli posprzątać;-)

Ewa & Kubus Juz po remoncie??? Zazdroszcze, bo u mnie to bedzie prawie 4 tygodnie, tata wraca 30 pazdziernika i pewnie bedzie do konca dlubal. :( Nie wiem jak to przezyje. :no: Na szczescie nasz pokoj nie bedzie ruszany, bo byl robiony rok temu.

Witam Was kochane

Heven super dzidzia gratuluję

Witaj Kati1600, gratuluję, wpychaj się do nas śmiało my każdą mamę przyjmiemy :-)

Patrycja oczywiście trzymam kciuki

Iman szczęścia, całusów, dzidziucha zdrowego, szalona panno młoda czekamy na zdjęcia i kawałek tortu :-)

Miłego dnia kobietki w ten szary ponury dzionek
Anulka słońca plissssssssssssssssssssssssssssssss

sealpup, tak, całe szczęście już po brudnej robocie, tylko jeden pokój. Teraz jeszcze mam babrania się w układaniu wszystkiego, ale myślę, że dziś skończę. Tylko na materacu nadal śpimy, bo mąż chce łóżko obić żeby było takie fajne pikowane :-D
Jak skończymy wszystko to wam pokażę :happy2:

KasikP dzisiaj raczej nie będę miała usg bo jestem na Inflanckiej, ale już w poniedziałek mamy usg w medicover :)
Przezornie jak zwykle jesteśmy za wcześniej u lekarza i teraz (jak nie ma opóźnień )poczekamy 40min.

Natalia mi też się marzą świeżutkie, pachnące truskawki !

reklama
dzień dobry!!!!!

jaki miałam sen...śniło mi się,że mój mąż zamordował człowieka a ja tak się bałam,że się wyda...i co ja wtedy sama zrobię biedna!!!!ale jaka ulga jak się ze strachu przebudziłam i doszło ,że to sen!!!

a propos śpiących mężów..to mój kiedyś śpiewał przez sen a ostatnio śniło mu się,że zaatakowały go pszczoły i tak się odganiał,że "skopał" mi lewą rękę!!!

Ewa czekamy na fotki

Iman i od Ciebie też mają być fotki i to dużo...szalona kobieto!!!!

Patrycja trzymam kciuki.....a tak na marginesie....kompot z winogrona????mamy mnóstwo winogrona,ale jak do tej pory to wino robiliśmy!!!a ten kompot to jakiś szczególny przepis?????

Sealpup dasz radę...marcóweczki są silne!!!!

a i witam nowe mamuśki.....u nas głośno,tłoczno i śmiesznie..więc miłej lektury życzę!!!!

miłego dnia laseczki

Do góry